Bemar gastronomiczny 6x GN 1/6 Royal Catering o modelu RCBM-1/6-150-GN to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Moc modelu to 1200W / 230 V . Nośnikiem jest woda, która nie ma wpływu na smak ani zapach żywności, ponadto uniemożliwia przypalenie. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Posiada 6 stopniową regulacje temperatury - od 1 do 3 (50-70C) utrzymuje ciepło, opcja od 4 do 6 (80-95C) podgrzewa pot
Bemar gastronomiczny 4x GN 1/4 Royal Catering o modelu RCBM-1/4-150-GN to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Moc modelu to 1200W / 230 V . Nośnikiem jest woda, która nie ma wpływu na smak ani zapach żywności, ponadto uniemożliwia przypalenie. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Posiada 6 stopniową regulacje temperatury - od 1 do 3 (50-70C) utrzymuje ciepło, opcja od 4 do 6 (80-95C) podgrzewa pot
Bemar gastronomiczny 3x GN 1/3 Royal Catering o modelu RCBM-1/3-150-GN to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Moc modelu to 1200W / 230 V . Nośnikiem jest woda, która nie ma wpływu na smak ani zapach żywności, ponadto uniemożliwia przypalenie. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Posiada 6 stopniową regulacje temperatury - od 1 do 3 (50-70C) utrzymuje ciepło, opcja od 4 do 6 (80-95C) podgrzewa pot
Wózek transportowy Royal Catering o modelu RCTW-16GN to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Model ten posiada miejsce na 16 pojemników GN 1/1 z możliwością dostępu z każdej strony. W całości został wykonany ze stali nierdzewnej. Ponadto wyposażony w cztery kółka wraz z hamulcami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Miejsce na 16 pojemników GN 1/1 4 kółka z hamulcami. Ciche przemieszcza
Wózek transportowy na tace Royal Catering o modelu RCTW-16GN to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Model ten posiada miejsce na 16 tac o wymiarach 60 x 40 cm z możliwością dostępu z każdej strony. W całości został wykonany ze stali nierdzewnej. Ponadto wyposażony w cztery kółka wraz z hamulcami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Miejsce na 16 tac 60 x 40 cm. 4 kółka z hamulcami. C
Wózek kelnerski Royal Catering o modelu RCSW-5 to profesjonalne urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Model ten posiada 5 półek odległych od siebie o 27 cm. Z czego obciążenie każdej z nich to 96 kg. W całości został wykonany ze stali nierdzewnej. Ponadto wyposażony w cztery kółka wraz z hamulcami, odbojniki i maty redukujące wibracje. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. 5 półek. Całkowita ładowność - 4
Szafka ścienna Royal Catering o modelu RCHC-160/40 to wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej wisząca szafka przeznaczona do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Wyposażona w 3 półki, każda o ładowności 17 kg. Przesuwne drzwi chronią produkty i zapewniają do nich szybki dostęp. Długość prezentowanego modelu to 160 cm. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Ładowność całkowita do 51 kg. 3 poziomowa konstrukcja. Szybki montaż - części mocujące
Szafka ścienna Royal Catering o modelu RCHC-200/40 to wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej wisząca szafka przeznaczona do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Wyposażona w 3 półki, każda o ładowności 25 kg. Przesuwne drzwi chronią produkty i zapewniają do nich szybki dostęp. Długość prezentowanego modelu to 200 cm. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Ładowność całkowita do 75 kg. 3 poziomowa konstrukcja. Szybki montaż - części mocujące
Warnik do makaronu Royal Catering o modelu RCNK-4 to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, przeznaczony do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Sprzęt o mocy 2x 1500 W o 4 litrowej pojemności, posiada dwa termostaty regulujące temperaturę i dwa kraniki odpływowe. Wykonanie - stal nierdzewna. 4 kosze do gotowania - każdy o ładowności do 0,5 kg. 2 niezależne termostaty - regulacja od 30 do 110C 2 kraniki odpływowe. Stabilność - gumowe nóżki.
Warnik do makaronu Royal Catering o modelu RCNK-4-GN to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, przeznaczony do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Sprzęt o mocy 3x 1000 W o 4 litrowej pojemności, posiada trzy termostaty regulujące temperaturę i trzy kraniki odpływowe. Ułatwienie pracy zapewniają 4 koszyki i pojemnik GN 1/3. Wykonanie - stal nierdzewna. 4 kosze do gotowania - każdy o ładowności do 0,5 kg. Pojemnik GN 1/3. 3 niezależne termostaty - regulacja
Warnik do makaronu Royal Catering o modelu RCNK-6 to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, przeznaczony do stosowania w każdym rodzaju kuchni od restauracji po firmy cateringowe. Sprzęt o mocy 3x 1000 W o 4 litrowej pojemności, posiada trzy termostaty regulujące temperaturę i trzy kraniki odpływowe. Wykonanie - stal nierdzewna. 6 koszy do gotowania - każdy o ładowności do 0,5 kg. 3 niezależne termostaty - regulacja od 30 do 110C 3 kraniki odpływowe. Stabilność - gumowe nóżki.
Grill kontaktowy Royal Catering o modelu RCKG-2200 to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, Moc modelu to 2200 W / 230V, jego regulacja temperatury od 50 do 300C pozwala na dopasowanie ustawień do konkretnych potraw. Posiada lampki kontrolne informujące o gotowości do pracy. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyty grzewcze z żeliwa pokrytego emalią - górna płyta jest ryflowana zaś dolna gładka. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Żeliwne płyty emaliowane. Regulacja temperatury od 50 do
Grill kontaktowy Royal Catering o modelu RCKG-2200-G to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, Moc modelu to 2200 W / 230V, jego regulacja temperatury od 0 do 300C pozwala na dopasowanie ustawień do konkretnych potraw. Posiada lampki kontrolne informujące o gotowości do pracy. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyty grzewcze z żeliwa pokrytego emalią - górna i dolna płyta jest ryflowana. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Żeliwne płyty emaliowane. Regulacja temperatury od 50 do 300C.
Grill kontaktowy Royal Catering o modelu RCKG-2200 to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, Moc modelu to 2 x 1800 W / 230V, jego regulacja temperatury od 50 do 300C pozwala na dopasowanie ustawień do konkretnych potraw. Posiada lampki kontrolne informujące o gotowości do pracy. Elementy grzewcze działają niezależnie od siebie, co umożliwia przyrządzenie większej ilości potraw w tym samym czasie. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyty grzewcze z żeliwa pokrytego emalią - dolna i oraz dwie górne płyt
Naleśnikarka Royal Catering o modelu RCEC-3000-R to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, Moc modelu to 3000 W / 230V, jego regulacja temperatury od 50 do 300C pozwala na dopasowanie ustawień do konkretnych potraw. Posiada lampki kontrolne informujące o gotowości do pracy. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyta grzewcza o średnicy 40 cm wykonana z żeliwa z powłoką teflonową. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Żeliwna płyta z powłoką teflonową. Regulacja temperatury od 50 do 300C.. P