Samura

Samura tasak MO-V Stonewash  SM-0040B

Samura tasak MO-V Stonewash SM-0040B

Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to oryginalne noże japońskie, wykute z japońskiej stali, a nie tanie podróbki) Dane techniczne Długość całkowita:315mm Długość ostrza: 180mm St

idź do sklepu
Samura Bamboo nóż szefa kuchni 8" stopień twardości HRC59 SBA-0085

Samura Bamboo nóż szefa kuchni 8" stopień twardości HRC59 SBA-0085

Samura Bamboo nóż szefa kuchni 8" stopień twardości HRC59 Noże Samura Bamboo to seria noży stworzona idealnie dla branży HoReCa. Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Uchwyt w kształcie łodygi bambusowej to nowość, którą pokocha każdy miłośnik kuchni. Ergonomiczny kształt rękojeści i specjalne polerowanie zapobiegają wysuwaniu noży z mokrych rąk Dane techniczne Długość całkowita: 320mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 120mm Stal: AUS-8 Hartowanie: stopień twardoś

idź do sklepu
Samura - Zestaw noży kuchennych  MO-V  3cz. hartowanie - twardość HRC 59 SM-0220_G10

Samura - Zestaw noży kuchennych MO-V 3cz. hartowanie - twardość HRC 59 SM-0220_G10

Zestaw noży kuchennych  Samura MO-V  Zestaw składa się z trzech noży kuchennych - nóż szefa, paring i utility.  Dane techniczne: Szef kuchni Długość całkowita: 300mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 100mm Stal: AUS-8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 191g Utility Długość całkowita: 235mm Długość ostrza: 125mm Długość rękojeści: 110mm Stal: AUS-8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 76g Paring Długość całkowita: 200mm Długość ostrza: 90mm Dł

idź do sklepu
Samura Kaiju nóż szefa kuchni 210mm hartowanie - twardość 58HRC SKJ-0085

Samura Kaiju nóż szefa kuchni 210mm hartowanie - twardość 58HRC SKJ-0085

Nóż szefa kuchni. Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty.  Dane techniczne: Długość całkowita: 340mm Długość ostrza: 210mm Długość rękojeści: 130mm Stal: AUS8 młotkowana Hartowanie: 58 HRC Rękojeść: Pakka wood Waga: 365g

idź do sklepu
Samura 67 nóż Santoku hartowanie - twardość 59HRC SS67-0095

Samura 67 nóż Santoku hartowanie - twardość 59HRC SS67-0095

Samura 67 nóż Santoku 59HRC   Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż paring do owoców i warzyw 99mm  stopień twardości 59HRC SHR-0011

Samura Harakiri nóż paring do owoców i warzyw 99mm stopień twardości 59HRC SHR-0011

Nóż Samura Harakiri do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarcz

idź do sklepu
Samura - Zestaw noży kuchennych  Harakiri  3cz. hartowanie - twardość HRC 58

Samura - Zestaw noży kuchennych Harakiri 3cz. hartowanie - twardość HRC 58

Zestaw noży kuchennych  Samura Harakiri  Zestaw składa się z trzech noży kuchennych - nóż szefa, paring i utility.  Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny sy

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż uniwersalny Utility 150mm  stopień twardości 59HRC SHR-0023

Samura Harakiri nóż uniwersalny Utility 150mm stopień twardości 59HRC SHR-0023

Nóż Samura Harakiri uniwersalny Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy uż

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż Szefa Kuchni  stopień twardości 59HRC SHR-0085

Samura Harakiri nóż Szefa Kuchni stopień twardości 59HRC SHR-0085

Nóż Samura Harakiri szefa kuchni Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy u

idź do sklepu
Samura 67 nóż paring do owoców i warzyw 98mm  stopień twardości 59HRC SS67-0010

Samura 67 nóż paring do owoców i warzyw 98mm stopień twardości 59HRC SS67-0010

Nóż Samura 67 do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż Santoku stopień twardości 59HRC SHR-0095

Samura Harakiri nóż Santoku stopień twardości 59HRC SHR-0095

Nóż Samura Harakiri santoku  Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to or

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż Nakiri stopień twardości 59HRC SHR-0043

Samura Harakiri nóż Nakiri stopień twardości 59HRC SHR-0043

Nóż Samura Harakiri Nakiri  Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to ory

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż Shadow stopień twardości 59HRC SH-0095

Samura Harakiri nóż Shadow stopień twardości 59HRC SH-0095

Nóż Samura Shadow santoku  Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan (pokryta warstwą zapobiegającą przywieraniu krojonych produktów) ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć

idź do sklepu
Samura Harakiri nóż paring do owoców i warzyw 99mm  stopień twardości 59HRC SH-0011

Samura Harakiri nóż paring do owoców i warzyw 99mm stopień twardości 59HRC SH-0011

Nóż Samura Harakiri do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan (warstwą zapobiegającą przywieraniu krojonych produktów) ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować  Prosty i skuteczny, a

idź do sklepu
Samura MO-V nóż szefa kuchni20 cm.  AUS-8 59HRC --  SM-0085

Samura MO-V nóż szefa kuchni20 cm. AUS-8 59HRC -- SM-0085

Samura MO-V nóż szefa kuchni 20 cm. Japońska stal   AUS-8  59HRC --model  SM-0085   Nóż szefa kuchni. Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty. Dane techniczne: Długość całkowita: 300mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 100mm Japońska  Stal: AUS8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 204g RĘKOJEŚĆ: Do produkcji  został użyty nowoczesny materiał G10 - stosowany w nożach wysokiej klasy. doskonałe właś

idź do sklepu