Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to oryginalne noże japońskie, wykute z japońskiej stali, a nie tanie podróbki) Dane techniczne Długość całkowita:315mm Długość ostrza: 180mm St
Samura Bamboo nóż szefa kuchni 8" stopień twardości HRC59 Noże Samura Bamboo to seria noży stworzona idealnie dla branży HoReCa. Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Uchwyt w kształcie łodygi bambusowej to nowość, którą pokocha każdy miłośnik kuchni. Ergonomiczny kształt rękojeści i specjalne polerowanie zapobiegają wysuwaniu noży z mokrych rąk Dane techniczne Długość całkowita: 320mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 120mm Stal: AUS-8 Hartowanie: stopień twardoś
Zestaw noży kuchennych Samura MO-V Zestaw składa się z trzech noży kuchennych - nóż szefa, paring i utility. Dane techniczne: Szef kuchni Długość całkowita: 300mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 100mm Stal: AUS-8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 191g Utility Długość całkowita: 235mm Długość ostrza: 125mm Długość rękojeści: 110mm Stal: AUS-8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 76g Paring Długość całkowita: 200mm Długość ostrza: 90mm Dł
Nóż szefa kuchni. Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty. Dane techniczne: Długość całkowita: 340mm Długość ostrza: 210mm Długość rękojeści: 130mm Stal: AUS8 młotkowana Hartowanie: 58 HRC Rękojeść: Pakka wood Waga: 365g
Samura 67 nóż Santoku 59HRC Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym
Nóż Samura Harakiri do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarcz
Zestaw noży kuchennych Samura Harakiri Zestaw składa się z trzech noży kuchennych - nóż szefa, paring i utility. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny sy
Nóż Samura Harakiri uniwersalny Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy uż
Nóż Samura Harakiri szefa kuchni Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8. Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy u
Nóż Samura 67 do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć
Nóż Samura Harakiri santoku Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to or
Nóż Samura Harakiri Nakiri Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć kamienia i prowadnicy Przystępna cena (zważywszy, że są to ory
Nóż Samura Shadow santoku Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan (pokryta warstwą zapobiegającą przywieraniu krojonych produktów) ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a przy tym w pełni profesjonalny system ostrzenia: wystarczy użyć
Nóż Samura Harakiri do owoców i warzyw Noże wykonane są z jednowarstwowej japońskiej stali AUS-8 Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan (warstwą zapobiegającą przywieraniu krojonych produktów) ok. 58-59 HRC Można nim kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o ukruszenie stali Rękojeść wykonana z tworzywa ABS (można myć w zmywarce, choć ze względu na żywotność ostrza nie jest to zalecane) Bardzo dobra ergonomia, dobre leży w dłoni - można nim z łatwością manewrować Prosty i skuteczny, a
Samura MO-V nóż szefa kuchni 20 cm. Japońska stal AUS-8 59HRC --model SM-0085 Nóż szefa kuchni. Szerokie i długie ostrze doskonale nadaje się do krojenia dużych produktów, mięsa, ryb lub szatkowania kapusty. Dane techniczne: Długość całkowita: 300mm Długość ostrza: 200mm Długość rękojeści: 100mm Japońska Stal: AUS8 Hartowanie: 59 HRC Rękojeść: G10 Waga: 204g RĘKOJEŚĆ: Do produkcji został użyty nowoczesny materiał G10 - stosowany w nożach wysokiej klasy. doskonałe właś