Stubb's

Stubb's DR. PEPPER BAR-B-Q SAUCE

Stubb's DR. PEPPER BAR-B-Q SAUCE

Charles Alderton przeszedł do historii w 1885 roku, kiedy stworzył pierwszą partię Dr. Peppera w Waco w Teksasie. Historia była kontynuowana, gdy C.B. Stubblefield otworzył swoją legendarną restaurację Stubb's w 1968 r., Także w Teksasie. Obaj mężczyźni zamienili swoją pasję eksperymentowania przy przepisach na dwie kultowe marki o doskonałej mieszance pysznych smaków. Dzisiaj tworzyliśmy własny kawałek historii Teksasu, wprowadzając te starannie dopracowane smaki na grilla w słodkim i pieprznym sosie. St

idź do sklepu
Stubb's Pork Marinade

Stubb's Pork Marinade

  Stubb uwielbiał gotować wiprzowine lub "świnkę" jak to mawiał. Ta pikantna mieszanka chili cytryny oraz imbiru dadzą porządnego kopa twojej wieprzowinie. Nadaje się również świetnie do innych mięs oraz ryb.

idź do sklepu
Stubb's Green Chile

Stubb's Green Chile

To aromatyczne mieszanka zielonych chili, czosnku i cytryny daje prawdziwy smak Southwest do każdego mięsa. Uzywany jako  dip ale również jako marynata, nie tylko do mięsa, sprawdza się również świetnie np do grillowanych warzyw.

idź do sklepu
Stubb's Chicken Marinade

Stubb's Chicken Marinade

Stubb mawiał na kurczaki "ptak" i ugrilował ich wiele. Polecamy marynatę cytrusową z cebulką i czosnkiem. Używaj jej zawsze przed grillowaniem, a śmiało będziesz mógł powiedzieć "Panie i Panowie, jestem kucharzem..." ...tak jak Stubb's

idź do sklepu
Stubb's Spicy BAR-B-Q SAUCE

Stubb's Spicy BAR-B-Q SAUCE

Zaczeliśmy od sosu Stubb's Original, dodaliśmy habanero, pieprz czarny oraz cayenne. Badźcie gotowi- kiedy mówimy 'spicy' mamy to na myśli.

idź do sklepu
Stubb's Original BAR-B-Q SAUCE

Stubb's Original BAR-B-Q SAUCE

Jego pikantny pomidorowy smak, ocet, melasa i czarny pieprz potraktują dobrze twoje podniebienie.

idź do sklepu