Charles Alderton przeszedł do historii w 1885 roku, kiedy stworzył pierwszą partię Dr. Peppera w Waco w Teksasie. Historia była kontynuowana, gdy C.B. Stubblefield otworzył swoją legendarną restaurację Stubb's w 1968 r., Także w Teksasie. Obaj mężczyźni zamienili swoją pasję eksperymentowania przy przepisach na dwie kultowe marki o doskonałej mieszance pysznych smaków. Dzisiaj tworzyliśmy własny kawałek historii Teksasu, wprowadzając te starannie dopracowane smaki na grilla w słodkim i pieprznym sosie. St
Stubb mawiał na kurczaki "ptak" i ugrilował ich wiele. Polecamy marynatę cytrusową z cebulką i czosnkiem. Używaj jej zawsze przed grillowaniem, a śmiało będziesz mógł powiedzieć "Panie i Panowie, jestem kucharzem..." ...tak jak Stubb's
Zaczeliśmy od sosu Stubb's Original, dodaliśmy habanero, pieprz czarny oraz cayenne. Badźcie gotowi- kiedy mówimy 'spicy' mamy to na myśli.
Jego pikantny pomidorowy smak, ocet, melasa i czarny pieprz potraktują dobrze twoje podniebienie.
Melasa i brązowy cukier równowżą się doskonale przeciwko papryczce chipotle. Rozpoczyna się słodko, ale kończy się w stylu Texańskiego ciepła.
Urodzony w Texasie, Stubb zrobił wiele wołowiny i nic nie poprawiało mu bardziej humoru niż widok ludzi którym ona smakuje. To idealne połączenie czosnku, czerwonego pieprzu i soyi z wołowiną.
Gęsty, bogaty z dodatkiem brązowego cukru i melasy, ten sos jest ociekający lekką słodyczą, będziesz go kochać.
To aromatyczne mieszanka zielonych chili, czosnku i cytryny daje prawdziwy smak Southwest do każdego mięsa. Uzywany jako dip ale również jako marynata, nie tylko do mięsa, sprawdza się również świetnie np do grillowanych warzyw.
Stubb uwielbiał gotować wiprzowine lub "świnkę" jak to mawiał. Ta pikantna mieszanka chili cytryny oraz imbiru dadzą porządnego kopa twojej wieprzowinie. Nadaje się również świetnie do innych mięs oraz ryb.
Jeśli szukasz prawdziwego Texańskiego smaku dymionego mięsa bez rozpalania dymiarki, jesteś przy dobrej butelce. Stubb's Mesquite da twojemu BBQ słodki, dymny posmak.