Produkt sprzedawany na sztuki.Opakowanie: tacka.Kaliber: 49Podana cena za jedną sztukę (tacka)Zalecane przechowywanie w temp. 1–5CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na sztuki.Opakowanie: tacka.Podana cena za jedną tackę.Zalecane przechowywanie w temp. 1-5C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy wkażdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: karton.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 1–5CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na sztuki.kaliber: 26/28Opakowanie: tacka.Podana cena za jedną tackę (2 sztuki).Zalecane przechowywanie w temp. 5-8C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt zmiennowagowy.Kaliber: 1-4Opakowanie: siatka.Podana cena za 1,00 kg.Zalecane przechowywanie w temp. 10-12CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: Karton.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 1–5CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na sztuki.Opakowanie: tacka.Podana cena za jedną sztukę.Zalecane przechowywanie w temp. 1-5C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: siatka.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 5C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: Karton.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 1-5CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na sztuki.kaliber: 28/30Opakowanie: siatka.Podana cena za jedną siatkę (5 sztuk).Zalecane przechowywanie w temp. 5-8C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: worek.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 5CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: Karton.Kaliber: 1-4Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 12-17CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: worek.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 2–5C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: karton.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 2–5C Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: karton.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temp. 5-10CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.