Dodatkowa sonda do pomiarów kwasowości/ zasadowości żywności. Elektroda pH do Testo 205, z pojemnikiem z żelem do przechowywania.
Doskonały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie/ żywności. Uniwersalna sonda, pojemnik z żelem do jej składowania, uchwyt ścienny.
WODOODPORNY TERMOMETR DO ŻYWNOŚCI TESTO-104 -50+250C Wytrzymały i higieniczny termometr składany z czujnikiem wkłuwanym. Dzięki metalowej przedniej części obudowy ma wzmocnioną wytrzymałość. Do zastosowania w zabezpieczaniu jakości i w produkcji artykułów spożywczych zgodnie z EN 13485, a także w gastronomii i w sieciach supermarketów. Cechy szczególne: Wodoszczelny Rozkładany czujnik bagnetowy 11 cm Zgodny ze stopniem ochrony IP65 Charakterystyka: Składany mechanizm (ok. 30) Po
TERMOMETR SZPILKOWY DO ŻYWNOŚCI TESTO-106 -50+230C Urządzenie nadaje się doskonale do szybkich i łatwych pomiarów temperatury w wielu obszarach, np. w gastronomii, w hotelach, kuchniach przemysłowych, supermarketach itd. Cienka i wytrzymała końcówka pomiarowa nadaje się także dla mniejszych artykułów spożywczych. Dzięki dołączonej ochronnej obudowie Top-Safe 106-T1 jest wodoszczelny (IP67) i łatwy do czyszczenia. Cechy szczególne: Kontrola wartości granicznych zgodnie z HACCP Wod
TERMOHIGROMETR TESTO-608-H2 Niedrogi, profesjonalny higrometr do pomiaru wilgotności, temperatury i temperatury punktu rosy. Model 608-H2 nadaje się szczególnie do monitorowania warunków klimatycznych w pomieszczeniach i nadzoru punktu rosy w ogrodnictwie, pomieszczeniach magazynowych, dojrzewalniach, muzeach, laboratoriach, czyli we wszystkich miejscach, w których wymagany jest ciągły i niezawodny nadzór wilgotności powietrza. Urządzenie nadaje się do montażu na powierzchniach pionowych i poziomych.
TESTO SAVERIS 2-T1 - rejestrator danych WLAN z wyświetlaczem i wbudowanym czujnikiem temperatury - sms, mail Opis produktu System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych. Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2. Automatyczne monitorowanie temperatury rejestratorem z wbudowanym s
Pomiar temperatury i wilgotności względnej powietrza. Obudowa z tworzywa ABS. duży wyświetlacz oraz wysokiej jakości czujniki.
Termometr spożywczy Testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Wymienne sondy temperatury, można podłączyć do termometru w szybki i bardzo łatwy sposób. Duży oraz podświetlany wyświetlacz, gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy bardzo słabym oświetleniu. Testo 105 został zaprojektowany specjalnie dla przemysłu spożywczego. Profesjonalny, do zastosowań w przemyśle spożywczym, do pomiaru temperatury mięsa, serów. Wymienna sonda pomiarowa. HACCP i EN 1348
Elektroniczny termometr spożywczy z wymienną sondą pomiarową do mrożonek. Do zastosowań w przemyśle spożywczym, do pomiaru temperatury żywności mrożonej. Wzmacniana sonda pomiarowa. HACCP i EN 13485. Wykonany ze stali niewdzewnej.
Najmniejszy, składany termometr gastronomiczny. Idealny do kontroli bezpieczeństwa żywności: zgodny z HACCP, spełnia normę EN 13485.
Niezawodny do precyzyjnego monitorowania łańcucha chłodniczego i produktów wrażliwych. Dopuszczony do żywności. Zgodny z HACCP.
Niezawodny do precyzyjnego monitorowania łańcucha chłodniczego i produktów wrażliwych. Dopuszczony do żywności. Zgodny z HACCP.
Specjalistyczny roztwór buforowy pH 4.01, w butelce z dozownikiem. Do samodzielnej kalibracji przyrządu pomiarowego kontroli poziomu pH.
Specjalistyczny roztwór buforowy pH 7.00, w butelce z dozownikiem. Do samodzielnej kalibracji przyrządu pomiarowego kontroli poziomu pH.