Babka TRE MARIE Il Pandoro Magnifico to wyraz starożytnej wiedzy przekazywanej między wierszami oryginalnej receptury. Charakterystyczny niski kształt odzwierciedla autentyczną tradycję mediolańską. Smak i historia splatają się tu w jedno. Opakowanie zdobi gałązka jemioły i elegancja Galerii, symbolu Bożego Narodzenia w Mediolanie, gdzie narodził się piec Tre Marie na antycznej Corsia dei Servi. Panettone to tradycyjne ciasto bożonarodzeniowe wypiekane według dawnych receptur, a jego smak i receptura przy
Babka TRE MARIE Il Panettone Milanese Classico to wyraz starożytnej wiedzy przekazywanej między wierszami oryginalnej receptury. Charakterystyczny niski kształt odzwierciedla autentyczną tradycję mediolańską. Mieszanka ozdobiona obfitością pysznych kandyzowanych sycylijskich pomarańczowych scorzoni, delikatnych sułtanek i drobnych kostek cedru diamentowego, nadając pełny i bogaty smak. Smak i historia splatają się tu w jedno. Opakowanie zdobi gałązka jemioły i elegancja Galerii, symbolu Bożego Narodzenia