SKŁADNIKIryż brązowy* 97 %, imbir* 2 %, pieprz*, esencja olejku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron penne z mąki ryżowej w kształcie rurek przygotowywany w sposób tradycyjny. Makaron doskonale sprawdzi się z prostymi sosami: warzywnym lub pomidorowym, z mięsem lub bez, ale świetnie nada się również do bulionów i minestrone. Makaronowe rurki są również znakomitym dodatkiem do sałatek lub zup dla najmłodszych. Pokocha je zapewne każdy członek rodziny. Koniecznie spróbuj
SKŁADNIKIuzdatniona woda, chleb ŻYTNI* (mąka ŻYTNIA*, woda), cukier trzcinowy*, suszone liście konopi* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTradycyjny słowiański kwas chlebowy z ekologicznych składników łączący 1000-letnią tradycję z biokulturą żywienia. Napój bezalkoholowy. Produkt jest wpisany na listę produktów tradycyjnych. Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Możliwy naturalny osad z chleba. Zalecamy lekko schłodzic przed spożyciem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetycz
SKŁADNIKIzagęszczone MLEKO kozie*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy nasycone: 3,8 g Węglowodany: 3,5 g w tym cukry: 3,5 g Białko: 4,7 g Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO OWCZE*, żywe kultury bakterii jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 535 kJ/129 kcal Tłuszcz: 10 g w tym kwasy nasycone: 6,8 g Węglowodany: 4,6 g w tym cukry: 4,6 g Białko: 5,1 g Sól: 0,1 g Wapń: 150 mg (19 % dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 452 kJ/110 kcal Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy nasycone: 5,4 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 3,0 g Białko: 6,2 g Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
SKŁADNIKIpasteryzowane pełnotłuste owcze MLEKO*, pasteryzowane odtłuszczone owcze MLEKO, wyselekcjonowane żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 343 kJ/82 kcal Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy nasycone: 3,0 g Węglowodany: 4,2 g w tym cukry: 4,2 g Białko: 5,5 g Sól: 0,07 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6deg;C.
SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO kozie*, sól, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 800 kJ/193 kcal Tłuszcz: 15 g w tym kwasy nasycone: 12 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 2,4 g Białko: 12 g Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8deg;C
SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO owcze*, sól, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 858 kJ/207 kcal Tłuszcz: 17 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 2,5 g w tym cukry: 0 g Białko: 11 g Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
SKŁADNIKIuzdatniona woda, chleb żytni* (mąka ŻYTNIA*, woda), miód nektarowy wielokwiatowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTradycyjny słowiański kwas chlebowy z ekologicznych składników łączący 1000-letnią tradycję z biokulturą żywienia. Napój bezalkoholowy. Produkt jest wpisany na listę produktów tradycyjnych. Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Możliwy naturalny osad z chleba. Zalecamy lekko schłodzic przed spożyciem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna - 109 kJ/26 k
SKŁADNIKIczerwona soczewica* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron Maccheroni z czerwonej soczewicy w tym kształcie jest symbolem kuchni sycylijskiej. Idealnie smakuje ze świeżymi sosami warzywnymi lub na bazie śmietany. Znakomicie smakuje z pesto w połączeniu z dużą ilością ziół. Dla najmłodszych sprawdzi się jako dodatek do zup. Przenieś się w kulinarną podróż do Włoch. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANa 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 minut. Po ugotowaniu ma
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* 51 %, mąka z białej kukurydzy* 49 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z czerwonej soczewicy jest doskonałym źródłem białka roślinnego. Można go łączyć z każdym rodzajem sosów, zwłaszcza warzywnym. Ma bardzo delikatny smak, a dzięki kształtowi zwierzątek będą chciały go jeść wszystkie bąbelki. Zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Przenieście się do słonecznych Włoch. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANa 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, g
SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 361 kJ/87 kcal Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy nasycone: 3,9 g Węglowodany: 3,8 g w tym cukry: 3,2 g Białko: 4,8 g Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.