OPIS Makaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA W such
OPIS Koncentrat pomidorowy nadaję się idealnie do wszelkiego rodzaju potraw obiadowych, jako baza na sos lub zupę pomidorową oraz do wszystkich potraw, w których smak pomidorowy jest pożądany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI ekologiczne pomidory 100 % ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 3 dni.
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 72 g w tym cukry 3,1 g Błonnik 2,9 g Białko 12 g
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 72 g w tym cukry 3,1 g Błonnik 2,9 g Białko 12
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 72 g w tym cukry 3,1 g Błonnik 2,9 g Białko 12 g
SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 67 g w tym cukry 3,5 g Błonnik 8 g
SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 67 g w tym cukry 3,5 g Błonnik 8 g
SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 67 g w tym cukry 3,5 g Błonnik 8 g
SKŁADNIKI czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPIS Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal Tłuszcz 23,41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g Węglowodany 1,36 g w tym cukry
SKŁADNIKI zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal Tłuszcz 13,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g Węglowodany 2,17 gw tym cukry
SKŁADNIKI kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPIS Kapary w zalewie octowej to bardzo popularny składnik potraw włoskich (mają ostry smak, który dodaje daniom pikantności). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 97 kJ/23 kcal Tłuszcz 0,42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 1,36 g w tym cukry 1 g Błonnik 3,27 g Białko 1,90 g Sól 5,85 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWY
SKŁADNIKI pomidory* 99,6 %, bazylia* 0,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowany, do zup, do makaronów, do pizzy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 128 kJ/31 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 4,5 g w tym cukry: 3,3 g Błonnik: 1,2 g Białko: 1,4 g Sól: 0,03 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w cią
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SKŁADNIKI mąka PSZENNA, olej słonecznikowy (11%), słód (jęczmień, kukurydza), sól, drożdze INFORMACJA ALERGENNA GLUTEN,MLEKO,SEZAM ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od słońca.
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SKŁADNIKI mąka PSZENNA olej słonecznikowy słód(jęczmień, kukurydza) sól drożdze pomidory (1,2 %) bazylia (0,3%)
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI mąka PSZENNA, olej słonecznikowy, słód (jęczmień, kukurydza), rozmaryn (2,5%), sól, drożdze INFORMACJA ALERGENNA GLUTEN,MLEKO,SEZAM ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od słońca.