WSIP

Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii                 podręcznik

Podstawy rachunkowości Kucharz małej gastronomii podręcznik

autor: Górska-wydawca: WSIPilość stron: 268oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302094056EAN: 9788302094057

idź do sklepu
O materiałach budowlanych                                        Technologia

O materiałach budowlanych Technologia

autor: Lenkiewicz W; Michowski Z.wydawca: WSIProk wydania: 2002ilość stron: 163oprawa: Miękkaformat: A5ISBN: 8302083089EAN: 9788302083082

idź do sklepu
Wytrzymałość materiałów Konstrukcje budowlane 2

Wytrzymałość materiałów Konstrukcje budowlane 2

autor: Janikwydawca: WSIProk wydania: 2006ilość stron: 252oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302094013EAN: 9788302094019

idź do sklepu
Wyposażenie techniczne zakładów                                  podręcznik kucharz małej gastronomii

Wyposażenie techniczne zakładów podręcznik kucharz małej gastronomii

autor: Grzesińskawydawca: WSIProk wydania: 2010ilość stron: 140oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302091782EAN: 9788302091780

idź do sklepu
Urządzenia wizyjne                                               podręcznik

Urządzenia wizyjne podręcznik

autor: Orzechowskiwydawca: WSIPilość stron: 225oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302083097EAN: 9788302083099

idź do sklepu
Podstawy żywienia człowieka                                      podręcznik kucharz małej gastronomii

Podstawy żywienia człowieka podręcznik kucharz małej gastronomii

autor: Czerwińskawydawca: WSIProk wydania: 2010ilość stron: 192oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302091529EAN: 9788302091520

idź do sklepu
Technologia gastronomiczna 1 z towaroznawstwem

Technologia gastronomiczna 1 z towaroznawstwem

autor: Procnerwydawca: WSIProk wydania: 1981ilość stron: 254oprawa: Miękkaformat: A5ISBN: 8302027898EAN: 9788302027895

idź do sklepu
Transport w przedsiębiorstwie

Transport w przedsiębiorstwie

autor: Pawlickiwydawca: WSIProk wydania: 1996ilość stron: 166oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 8302062332EAN: 9788302062339

idź do sklepu
Mechanik silników spalinowych

Mechanik silników spalinowych

autor: Rawskiwydawca: WSIProk wydania: 1997ilość stron: 318oprawa: Miękkaformat: A5ISBN: 8302066117EAN: 9788302066115

idź do sklepu
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

autor: Jastrzębskiwydawca: WSIProk wydania: 1982ilość stron: 278oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 830207120xEAN: 9788302071201

idź do sklepu
Urządzenia teletransmisyjne

Urządzenia teletransmisyjne

autor: Zagrobelnywydawca: WSIProk wydania: 1996ilość stron: 308oprawa: Miękkaformat: B5ISBN: 830206159xEAN: 9788302061592

idź do sklepu
Dokumentacja budowlana 5                                         Projektowanie architektoniczne i budownictwo regionalne

Dokumentacja budowlana 5 Projektowanie architektoniczne i budownictwo regionalne

autor: Boguszwydawca: WSIProk wydania: 1999ilość stron: 150oprawa: Miekkaformat: B5ISBN: 8302062081EAN: 9788302062087

idź do sklepu
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3

autor: Łuszczkiwydawca: WSIProk wydania: 1998ilość stron: 234oprawa: Miękkaformat: A5ISBN: 8302045144EAN: 9788302045141

idź do sklepu
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.2 ZSZ            podręcznik

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.2 ZSZ podręcznik

autor: Kopta A; Łuszczki B.wydawca: WSIProk wydania: 2000ilość stron: 273oprawa: Miękkaformat: A5ISBN: 830205478xEAN: 9788302054785

idź do sklepu
Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych

Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych

autor: Żabickiwydawca: WSIProk wydania: 1998ilość stron: 132oprawa: Miekkaformat: A5ISBN: 8302031240EAN: 9788302031243

idź do sklepu