OPIS Sos japoński tamari do gotowania ze sfermentowanej soi. Fermentacja jest za pomocą kultur koji (Aspergillus oryzae) i trwa ponad 1,5 roku. Produkt pasteryzowany. OPIS SKŁADNIKI woda, SOJA* (39 %), sól morska, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI papryka kajeńska*, sól, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. SKŁADNIKI mąka z soczewicy* (44 %) skrobia ziemniaczana* mąka ziemniaczana* olej słonecznikowy* mąka kukurydziana* sól morska kurkuma* (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.