Nóż Santoku jest idealny do krojenia mięsa, ryb oraz warzyw i owoców. Dzięki swoim gabarytom ostrze doskonale sprawdza się w krojeniu dużych produktów takich jak arbuz czy kapusta. To świetne rozwiązanie do codziennych prac kuchennych. Całość zapakowana jest w tekturowe pudełko, które świetnie sprawdzi się jako prezent. Wartym uwagi jest również grawer. To świetne rozwiązanie doskonale sprawdzający się jako upominek na wiele okazji. Główną zaletą jest możliwość dopasowania prezentu pod naszych bliskich.
Yoshimi Kato ORI SG2 Nóż uniwersalny 12 cm Idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Całość zapakowana jest w tekturowe pudełko, które świetnie sprawdzi się jako prezent. Wartym uwagi jest również grawer. To świetne rozwiązanie doskonale sprawdzający się jako upominek na wiele okazji. Główną zaletą jest możliwość dopasowania prezentu pod naszych bliskich. Dowiedz się więcej klikając tutaj. Zac
Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze względu na ręczne wykonanie mogą minimalnie odbiegać od przedstawionych zdjęć. Każdy wzór jest unikatowy, co sprawia, że noże są wyjątkowe i niepowtarzalne. Całość zapakowana jest w tekturowe pudełko, które świetnie sprawdzi się jako prezent. Wartym uwagi jest również grawer. To świetne rozwiązani
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to idealna propozycja dla każdego miłośnika warzyw, nóż został specjalnie stworzony do cięcia ziół, owoców i warzyw. Julienne, chiffonade, krojenie cebuli czy marchewki nóż Nakiri idealnie sprawdzi się w tych zadaniach. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze wzgl
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze względu na ręczne wykonanie mogą minimalnie odbiegać od przedstawionych
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze względu na ręczne wykonanie mogą minimalnie odbiegać od przedstawionych
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od krojenia warzyw po porcjowanie mięsa czy siekanie czosnku. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni.
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna wiśniowego zakończona pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze względu na ręczne wykonanie mogą minimalnie odbiegać od przedstawionych
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od krojenia warzyw po porcjowanie mięsa czy siekanie czosnku. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a oktagonalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Noże Yoshimi Kato, ze względu na ręczne wykonanie mogą minimalnie odbiegać od przedstawionych zdję