Fabryka Cukiernika - Kompleksowe zaopatrzenie cukierni, piekarni, lodziarni i gastronomii - ozdoby, dekoracje, barwniki spożywcze i dodatki cukiernicze a także szkolenia. Zapraszamy!
Dekoracja na tort kotylion z Kubusiem Puchatkiem średnica 8cm wysokość z szarfą 14,5cm
Specjalistyczny płyn do dezynfekcji Sterillhand przeznaczony do higienicznej oraz chirurgicznej dezynfekcji sk ry dłoni. Preparat uaktywnia swoje działanie bezpośrednio po użyciu. Skutecznie zwalcza wszelkiego rodzaju wirusy, grzyby, prątki oraz bakterie. Został przebadany dermatologicznie. Unikalny skład zapobiega wysuszaniu się dłoni. Zalecana aplikacja: Higieniczna dezynfekcja rąk: na czyste i osuszone ręce nanieść 3 ml płynu i wcierać w sk rę dłoni przez 30 sekund Chirurgiczna dezy
Zestaw cukrowy R ŻE z listkami 15szt. Zastosowanie: do dekoracji ciast, tort w i deser w Skład zestawu: 3 x r że duże 5 x r że średnie 7 x r że małe 30 x listki Wymiary: r ża duża: 7 - 7,5 cm, wys. 3,5 cm r ża średnia: 4 - 4,5 cm, wys. 3 cm r ża mała: 3 - 3,5 cm, wys. 2 - 2,5 cm listek: 2,5 x 3,5 cm Dekoracja wykonana z lukru plastycznego (masy cukrowej) przy użyciu atestowanych barwnik w. Kwiaty i listki robione są ręcznie, dlatego kolorystyka i wymiary m
Forma silikonowa do wykonywania ozd b cukrowych bucik . Forma jest nieprzywierająca, wystarczy wypełnić ją masą cukrową, włożyć na kilka minut do zamrażarki, i po chwili cieszyć się pięknymi ozdobami. Wykonana w 100% z silikonu spożywczego Do użycia z masą cukrową, gipsem, woskiem, żywicą, modeliną itp. Wymiary formy: 5 cm Wymiary bucika: 5 x 2,5 cm
Pasta waniliowa: - składniki: syrop glukozowy, cukier, woda, naturalny aromat waniliowy (9%), ekstrakt z wanilii madagaskar (1,3%), nasiona wanilii (1,3%), szafran, substancja zagęszczająca: pektyna. masa netto: 50g
Drożdże suszone INSTANT GOLD 500 g Drożdże suszone instant: są to wyselekcjonowane, bardzo aktywne szczepy drożdży zdolne do szybkiej fermentacji ciasta. Mają identyczne właściwości fermentacyjne jak drożdże świeże przy 3-4 razy mniejszej wadze. Posiadają wszelkie zalety produktu suchego : stabilna i regularna jakość, długi okres przechowywania. Cukiernicze drożdże suszone instant przeznaczone są do wyrob w p ł-cukierniczych i cukierniczych zawierających powyżej 5% cukru. Zastosowanie
Papilotki okrągłe, białe Wykonane z papieru tłuszczoodpornego Wykorzystywane m.inn. do babeczek, pączk w, ciastek, czekoladek Wymiary: średnica dołu 80mm średnica g ry 100mm wysokość 25mm Opakowanie 1000szt
Wałek do perfekcyjnego wykonywania rogalik w i rulonik w. Wystarczy rozwałkować ciasto francuskie lub drożdżowe na płat o grubości 1 cm, a następnie przejechać po nim wałkiem. W ten spos b uzyskamy paski o szerokości od 3 do 6,5 cm. Wałek posiada 4 okrągłe noże kt rych rozstaw ustawiany jest przy pomocy sprężyny i zapadek w rączce wałka. Na rączce wałka znajduje się skala, dzięki kt rej w łatwy spos b ustawiamy szerokość roboczą noży. Taki pasek można wypełnić makiem, dżemem, serem lub innym wy
FRUŻELINA WIŚNIA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANIE
FRUŻELINA TRUSKAWKA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOW
FRUŻELINA MALINA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANI
FRUŻELINA OWOCE LEŚNE Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSO
FRUŻELINA JAGODA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANI
FRUŻELINA BRZOSKWINIA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOS
FRUŻELINA BOR WKA AMERYKAŃSKA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w.