Aachi

Badam Drink Mix 200G Aachi

Badam Drink Mix 200G Aachi

Badam Drink Mix Aachi   Badam Drink to indyjski napój mleczny o smaku migdałów (badam), kardamonu i szafranu.    Przygotowanie: Krok 1: Do filiżanki (240 ml) gorącego lub zimnego mleka dodaj 36 g (21/2 łyżki stołowej) Badam Drink Mix. Krok 2: Mieszaj, aż do całkowitego rozpuszczenia. Krok 3: Podawaj na ciepło lub na zimno.   Składniki: Cukier, sucha masa mleczna, maltodekstryna, migdały, orzechy nerkowca i kardamon.ZAWIERA DOZWOLONE NATURALNE BARWNIKI E100(i) ORAZ DODATKI AROMAT MIGDAŁOWY I SZAFR

idź do sklepu
Chemba Idiyappam Powder 500G Aachi

Chemba Idiyappam Powder 500G Aachi

Chemba Idiyappam Powder Aachi   Idiyappam, znany również jako string hopper, nool puttu lub noolappam, chomai, indiappa to danie z makaronem ryżowym pochodzące z indyjskich stanów Tamil Nadu i Kerala. Składa się z mąki ryżowej sprasowanej w makaron, utkanej w płaski krążek i ugotowanej na parze. Chemba Idiyappam wytwarzane jest z brązowego ryżu.  Produkt bezglutenowy.     waga: 500g

idź do sklepu
Indyjska pasta Vindaloo Curry Aachi 375g

Indyjska pasta Vindaloo Curry Aachi 375g

Vindaloo Curry Paste Aachi to mieszanka przypraw, która pochodzi z indyjskiej kuchni Goi. Charakteryzuje się intensywnym smakiem i ostrym posmakiem, który jest osiągany dzięki dodaniu do pasty ostrej papryki i octu. Pasta ta zawiera wiele aromatycznych przypraw, takich jak kolendra, cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa i imbir, które nadają daniu charakterystyczny smak i aromat. Vindaloo Curry Paste Aachi jest idealna do przygotowywania dań mięsnych, takich jak kurczak, jagnięcina, czy też dania wegetar

idź do sklepu
Indyjska pasta Tikka Curry Aachi 375g

Indyjska pasta Tikka Curry Aachi 375g

Tikka Curry to popularne danie z kuchni indyjskiej, charakteryzujące się pikantnym smakiem i aromatycznymi przyprawami. Pasta ta zawiera wiele tradycyjnych przypraw takich jak cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa i kumin, które nadają danie charakterystyczny smak i aromat. Tikka Curry Paste Aachi jest idealna do przygotowywania dań mięsnych, takich jak kurczak, jagnięcina, krewetki, czy też dania wegetariańskie z tofu lub warzywami. Pasta ta pozwala na szybkie i łatwe przygotowanie aromatycznego i smacz

idź do sklepu
Indyjska pasta Jalfrezi Curry Aachi 375g

Indyjska pasta Jalfrezi Curry Aachi 375g

Jalfrezi Curry Paste Aachi   Spróbuj autentycznej pasty Jalfrezi Curry od Aachi, aby przygotować aromatyczne danie. Przygotowana z najwyższej jakości składników, oszczędza czas na gotowaniu.   Składniki: Pomidory, cebula, Sól, Kumin, kolendra, koper włoski, czerwone chili, Cassia, goździki, pieprz czarny, nasiona kopru, anyż, czosnek, papryka, rafinowany olej z otrębów ryżowych, liście mięty, Tamarynd, regulator kwasowości (E330) - kwas cytrynowy, (E260)- kwas octowy, (E334) - kwas winowy, substancja

idź do sklepu
Indyjska pasta Kashmiri Curry Aachi 375g

Indyjska pasta Kashmiri Curry Aachi 375g

Kashmiri Curry Paste Aachi to mieszanka przypraw, która została stworzona na bazie tradycyjnej kuchni kaszmirskiej. Ta pasta kuchenna pozwala na szybkie i łatwe przygotowanie aromatycznego i smacznego dania, bez konieczności kupowania wielu różnych przypraw i mieszanek. Kashmiri Curry Paste Aachi zawiera wiele aromatycznych przypraw, takich jak kardamon, cynamon, goździki, imbir i czosnek, które nadają daniu charakterystyczny smak i aromat. Pasta ta jest idealna do przygotowywania dań mięsnych i wegetari

idź do sklepu
Indyjska pasta Korma Curry Aachi 375g

Indyjska pasta Korma Curry Aachi 375g

Korma Curry to popularne danie z kuchni indyjskiej, charakteryzujące się łagodnym smakiem i aromatycznymi przyprawami. Pasta ta zawiera wiele tradycyjnych przypraw takich jak kolendra, kumin, gałka muszkatołowa i cynamon, które nadają danie charakterystyczny smak i aromat. Korma Curry Paste Aachi jest idealna do przygotowywania dań mięsnych, takich jak kurczak, jagnięcina, czy też dania wegetariańskie z warzywami i orzechami. Pasta ta pozwala na szybkie i łatwe przygotowanie aromatycznego i smacznego dan

idź do sklepu
Marynowane pomidory Pickle Aachi 300g

Marynowane pomidory Pickle Aachi 300g

Tomato Pickle to słodko-pikantne sos pomidorowy. Przepis na pickle pomidorowy Aachi nie zawiera czosnku. Pickle pomidorowy jest również znany jako Thakkali Thokku lub Tomato Thokku w języku tamilskim i doskonale komponuje się z posiłkami, ryżem w jogurcie lub papadum. Spróbuj pikantnego, soczystego, niezwykle bogatego w smaku pickle pomidorowego Aachi, przygotowanego z kawałków świeżych pomidorów, tamaryndu, soli, wody, przypraw, chili, gorczycy, suszonych czerwonych papryczek, kurkumy, oleju sezamowego,

idź do sklepu
Garlic Tomato Thokku (Rice Paste) Aachi 300G

Garlic Tomato Thokku (Rice Paste) Aachi 300G

Garlic Tomato Thokku, Rice Paste, Aachi   Spróbuj autentycznej pasty Garlic Tomato Rice od Aachi, aby przygotować aromatyczne danie. Przygotowana z najwyższej jakości składników, oszczędza czas na gotowaniu- po prostu dodaj pastę i wymieszaj!   Przygotowanie:Wymieszaj 3 – 4 łyżki pasty od Aachi z 450g ugotowanego ryżu. Udekoruj liśćmi kolendry i podawaj.        Skład: Pomidor, cebula, olej słonecznikowy rafinowany jadalny olej roślinny, czosnek, sól, tamaryndowiec, imbir, kolendra, czerwone chili

idź do sklepu
Przyprawa imbir mielony Aachi 50g

Przyprawa imbir mielony Aachi 50g

Imbir Mielony  Imbir mielony to naturalny zamiennik imbiru świeżego. Jest bardzo wydajny i pozwala zaoszczędzić czas. Imbir w takiej postaci często używany jest tam, gdzie wersja świeża nie byłaby odpowiednia np. w mieszankach suchych przypraw. Ma ostry, słodki i pikantny smak. Imbir jest często dodawany do: pikantnych potraw mięsnych i warzywnych, dań z ryżu, marynat, pikli, sosów, past curry, zup, ciastek i piwa.  W Indiach sproszkowany imbir jest składnikiem wielu mieszanek przyprawowych.

idź do sklepu

Kurkuma korzeń suszony Aachi 100g

Kurkuma zwana również żółtym imbirem to roślina z rodziny imbirowatych, której właściwości od dawna wykorzystywane są zarówno w kuchni, jak i naturalnej medycynie Dalekiego Wschodu. Pochodzi z Azji  i jest powszechnie uprawiana w Indiach .Kurkuma pomaga m.in. w łagodzeniu bólu miesiączkowego, dolegliwościach żołądkowych i leczeniu trudno gojących się ran i blizn. Wszystko głównie dzięki wspaniałemu związkowi o nazwie kurkumina - polifenolowi który posiada wiele właściwości leczniczych.

idź do sklepu
Proso Barnyard Aachi 1kg

Proso Barnyard Aachi 1kg

Proso Barnyard, zwane również jako millet, to gatunek rośliny zbożowej, charakteryzujący się wysoką zawartością białka, węglowodanów oraz składników mineralnych. Proso Barnyard Aachi jest łatwe do ugotowania i idealne dla osób, które chcą zwiększyć ilość zdrowych i odżywczych produktów w swojej diecie. Może być stosowane jako alternatywa dla ryżu, kaszy czy makaronu, jako składnik zup, sałatek, curry czy też wypieków. Produkt ten charakteryzuje się wysoką jakością składników, które są starannie wyselekc

idź do sklepu

Prażona kasza manna Roasted Semolina Aachi 1kg

Roasted Semolina Aachi 1kg to "Prażona kasza manna" firmy Aachi. Kasza manna jest popularnym składnikiem w kuchni indyjskiej i jest często używana do przygotowywania różnych potraw, w tym dosi, uppuma i innych dań. Produkt jest dostępny w opakowaniach o różnych wagach, a 1 kg to odpowiednia ilość dla tych, którzy często przygotowują potrawy z kaszy manny w stylu indyjskim. Kasza manna Aachi jest prażona, co nadaje jej wyjątkowy smak i aromat, który dodaje głębi potrawom. To doskonały wybór dla miłośników

idź do sklepu
Pudhina Thokku 300G Aachi

Pudhina Thokku 300G Aachi

Product Description Preparation Mix 3-4 tbsp of Aachi Pudhina Thokku to 400-450g of cooked rice. Garnish with coriander leaves and serve. It may also be used as a side dish for Idly, Dosa, Chappathi and poori. Ingredients Fresh Pudhina Leaves, Garlic, Tamarind Paste, Coriander Powder, Mustard, Asafoetida, Salt and Gingelly Oil.

idź do sklepu
Pasta z kolendrą do ryżu Aachi 300g

Pasta z kolendrą do ryżu Aachi 300g

Coriander Thokku Aachi   Spróbuj autentycznej pasty Coriander Thokku od Aachi, aby przygotować aromatyczne danie. Przygotowana z najwyższej jakości składników, oszczędza czas na gotowaniu- po prostu dodaj pastę i wymieszaj!     Składniki: świeże liście kolendry, czosnek, tamaryndowiec, chili w proszku, kolendra, gorczyca, asafetyda, sól i olej sezamowy.     Przygotowanie: Wymieszaj 3-4 łyżki pasty Coriander Thokku od Aachi z 400-450 g ugotowanego ryżu. Udekoruj listkami kolendry i podawaj. Może by

idź do sklepu