Amylon

Cukier waniliowy Bio 8g

Cukier waniliowy Bio 8g

Składniki: cukier trzcinowy BIO, mielona naturalna wanilia BIO (1,5%). Wartość odżywcza w 100g produktu sypkiego: Wartość energetyczna : 1692 kJ/398 kcal Tłuszcz : 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,0 g Węglowodany : 99 g w tym cukry : 98 g Błonnik : - g Białko : 0,0 g Sól : 0,0 g Kraj pochodzenia: Czechy Certyfikat: CZ-BIO-001 Masa netto: 8g

idź do sklepu
Galaretka cytrynowa bio 40 g Amylon

Galaretka cytrynowa bio 40 g Amylon

SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna - 1582 kJ / 382 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 92,8 g w tym cukry - 92,8 g Bia

idź do sklepu
GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1582 kJ / 382 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 92 g w tym cukry - 92 g Białko - 0 g Sól

idź do sklepu
SKROBIA KUKURYDZIANA BIO 200 g - AMYLON

SKROBIA KUKURYDZIANA BIO 200 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal Tłuszcz: < 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 87,2 g w tym cukry: 0 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAmoże zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJAZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1587 kJ/373 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 93 g w tym cukry -

idź do sklepu
GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat(*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 92 g w tym cukry: 92 g Białko < 0,5 g Sól

idź do sklepu
PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g - AMYLON

PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt bezglutenowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 705 kJ / 166 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 41 g w tym cukry: 0 g Białko: 0,1 g Sól: 15,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

idź do sklepu
PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON

PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON

SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:

idź do sklepu
CUKIER CYTRYNOWY BIO 20 g - AMYLON

CUKIER CYTRYNOWY BIO 20 g - AMYLON

SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* (2,5 %), aromat cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 1673 kJ / 394 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 98,2 g w tym cukry: 96,2 g Białko: 0,2 g Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) oraz JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), ekstrakt waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. 4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem b

idź do sklepu
GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 92 g w tym cukry: 92 g

idź do sklepu
CUKIER CYNAMONOWY BIO 20 g - AMYLON

CUKIER CYNAMONOWY BIO 20 g - AMYLON

SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cynamon mielony* (min.14 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISDoskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1464 kJ / 344 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 86 gw tym cukry: 86 gBiałko: 0 gSól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. 4. Do gotującego się M

idź do sklepu
BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), naturalny aromat morelowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. 4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń

idź do sklepu
BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, naturalny aromat śmietankowy, kurkuma mielona*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. 4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń,

idź do sklepu