BIOVEGAN (agaranta, drożdże, budynie proteinowe)

Cukier Żelujący 3:1 BIO 500g

Cukier Żelujący 3:1 BIO 500g

OPIS Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Potrzebujesz 1,5 kg pokrojonych małych owoców (lub 1,2 litra soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). Mały talerz Przygotowanie z owocami: Umieść mały talerz w zamrażarce do testu żelowania. Umyć owoce, odsączyć, pokroić na małe kawałki, w razie potrzeby wydrążyć gniazda nasienne i odważyć 1,5 kg. Zawartość torebki przełożyć do rondelka z owocami i kwaskiem cytryno

idź do sklepu
Wanilia Bourbon Mielona Bezglutenowa BIO 5g

Wanilia Bourbon Mielona Bezglutenowa BIO 5g

SKŁADNIKI ekologiczna mielona wanilia Bourbon INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MIGDAŁY, GORCZYCĘ i SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Laska Wanilii Bourbon Bezglutenowa BIO (1 szt.)

Laska Wanilii Bourbon Bezglutenowa BIO (1 szt.)

OPIS Białe kryształy świadczą o wysokiej jakości produktu i wysokiej zawartości wanilii. SKŁADNIKI wanilia Bourbon* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

idź do sklepu
Posypka Do Makaronu Orzech Nerkowca Klasyczna BIO 50g

Posypka Do Makaronu Orzech Nerkowca Klasyczna BIO 50g

OPIS To pyszna, roślinna alternatywa dla startego parmezanu, dzięki czemu idealnie nadaje się do wegańskiej włoskiej kuchni. Oprócz makaronu, pizzy i risotto można go również używać do przyprawienia sałatek, przystawek i sosów. Po prostu posyp pożądaną ilość na makaron, pizzę lub risotto i ciesz się smakiem! Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI 78 % mielone ORZECHY NERKOWCA*, płatki drożdżowe*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) INF

idź do sklepu
Cukier Żelujący 2:1 BIO 500g

Cukier Żelujący 2:1 BIO 500g

OPIS Cukier żelujący 2:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Potrzebujesz 1 kg pokrojonych małych owoców (lub 700 ml soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). Mały talerz. Przygotowanie z owocami: Umieść mały talerz w zamrażarce do testu żelowania. Umyć owoce, odsączyć, pokroić na małe kawałki, w razie potrzeby wydrążyć gniazda nasienne i odważyć 1 kg. Zawartość torebki przełożyć do rondelka z owocami i kwaskiem cytrynowym lub

idź do sklepu