SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość opakowania wsypać do 1/2
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6 % (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat. OPISSmaczny budyń jagodowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA d
SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3 %, sól.OPISKoncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasto drożdżowe z owocami i kruszonkąPrzygotować do ciasta drożdżowego- 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego- 2 jaja*- 50 g cukru- 150 ml mleka**- 30 g oleju lub roztopionego masła- 1 łyżeczka cukru wanilinowego Celiko- owocePrzygotować do kruszonki- 1 ł
OPISZestaw zawiera:- Yerba Mate Green Mas Guarana BIO 400 g- Bombilla Liza 19 cm- Naczynie Luka 350 ml (zielone, zółte, brązowe lub czarne - w zależności od dostępności towaru u producenta)- Pudełko czarne z wkładką
SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól.OPISKoncentrat mąki bezglutenowej do przygotowania makaronu, naleśników, tortilli, klusek, kopytek, pierogów, ciasta parzonego.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA**** TortillaPrzygotować do tortilli- 1 koncentrat mąki bezglutenowej- 20 g oleju (2 łyżki)- ok. 150 - 200 ml mleka- 1 jajo- Twoje ulubione dodatki: np. usmażona pierś z kurczaka z przyprawami, warzywa wg uznania, sos, przyprawy.Wykonanie:- Zawartość torebki wsypać do miski, dodać jajo, olej, sól, MLEKO i wymiesza
SKŁADNIKINadzienie: liście szpinaku* (32 %), ziemniaki*, ORZECHY NERKOWCA* (8 %), cebula*, płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól, czosnek*, pieprz*.Ciasto: woda, mąka z PSZENICY ORKISZ* (16 %), olej słonecznikowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Smażyć na średnim ogniu przez 8-10 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu2. Piec w rozgrzanym pie
SKŁADNIKIyerba mate green (Ilex Paraguariensis).SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w
SKŁADNIKIcukier, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), ekstrakt herbaty czarnej 0,5 %, miód w proszku 0,2 %, witamina C, sok cytrynowy w proszku 0,1 % (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy), aromat.OPISHerbatki granulowane Tea Drink Celiko to napoje o doskonałym owocowym smaku. Stanowią źródło witaminy C. Świetnie smakują przygotowywane zarówno na ciepło, jak i na zimno. To produkt bez sztucznych barwników.Z jednego opakowania można przygotować do 4 litrów napoju. Opakowanie
SKŁADNIKIcukier, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), zagęszczony sok z aronii, aromaty, cukier palony, witamina C, zagęszczony sok malinowy 0,1 %, ekstrakt z kwiatów lipy 0,05 %.OPISHerbatki granulowane Tea Drink Celiko to napoje o doskonałym owocowym smaku. Stanowią źródło witaminy C. Świetnie smakują przygotowywane zarówno na ciepło, jak i na zimno. To produkt bez sztucznych barwników.Z jednego opakowania można przygotować do 4 litrów napoju. Opakowanie zawiera 20 sugerowanyc
OPISBombilla o długości 19 cm i średnicy 8 mm. Wykonana ze stali nierdzewnej
SKŁADNIKI cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (14 %), maltodekstryna, węglan wapnia, węglany magnezu, emulgator: lecytyny (z SOI), mieszanka witamin (witamina C, tiamina, ryboflawina, witamina B6, witamina B12, witamina E, biotyna, niacyna, kwas foliowy, kwas pantotenowy), sól, cynamon, aromat. OPISNapój w proszku, wzbogacony w witaminy z grupy B, witaminę C, E oraz w wapń i magnez. Wapń i magnez pomagają w utrzymaniu zdrowych kości i zębów. Witaminy B6, B12 i C wspierają prawidłową pracę układ
SKŁADNIKI cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (16,5 %), maltodekstryna, węglan wapnia, węglany magnezu, emulgator: lecytyny (z SOI), mieszanka witamin (witamina C, tiamina, ryboflawina, witamina B6, witamina B12, witamina E, biotyna, niacyna, kwas foliowy, kwas pantotenowy), sól, cynamon, aromat. OPISNapój w proszku, wzbogacony w witaminy z grupy B, witaminę C, E oraz w wapń i magnez. Wapń i magnez pomagają w utrzymaniu zdrowych kości i zębów. Witaminy B6, B12 i C wspierają prawidłową pracę ukł
SKŁADNIKI cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, koncentrat białek SERWATKOWYCH w proszku, MAŚLANKA w proszku, ekstrakt cykorii, kawa naturalna (2 %), węglan wapnia, sól, aromat. OPIS Słodka przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy lub pyszny podwieczorek. Jest odpowiedni dla osób aktywnych i uprawiających sport.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do kubka wlej 190 ml zimnej lub ciepłej przegotowanej wody. Zawartość torebki wsyp powoli do kubka ca
SKŁADNIKI cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, malina liofilizowana w proszku (8 %), koncentrat białek SERWATKOWYCH w proszku, MAŚLANKA w proszku, węglan wapnia, zagęszczony sok buraka w proszku (maltodekstryna, zagęszczony sok buraka), sól, aromat. OPIS Słodka przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy lub pyszny podwieczorek. Jest odpowiedni dla osób aktywnych i uprawiających sport.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do kubka wlej 190 ml zimnej lub ci
SKŁADNIKIherbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91 %, liść czarnej porzeczki, trawa cytrynowa, liść miłorzębu japońskiego, jagody goji, mięta, catuaba, guarana sproszkowana, naturalny aromat.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80deg;C lub wodą z lodem. Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWA