Słód pale ale jest stosowany jako baza do wszelkiego typu piw, przede wszystkim górnej fermentacji.
Słód pale ale jest stosowany jako baza do wszelkiego typu piw, przede wszystkim górnej fermentacji.
Słód pale ale jest stosowany jako baza do wszelkiego typu piw, przede wszystkim górnej fermentacji.
Znany i uznany słód ze słodowni w Strzegomiu. Polecamy jako bazowy do wszystkich rodzajów piw jasnych i ciemnych. Może stanowić do 100% w zasypie. Jeżeli chcesz otrzymać świeżo ześrutowany surowiec, wybierz dodatkową opcję.
Słód bazowy do wszelakiego rodzaju piw jasnych i ciemnych. Jeżeli chcesz otrzymać świeżo ześrutowany surowiec, wybierz dodatkową opcję.
Znany i uznany słód ze słodowni w Strzegomiu. Polecamy jako bazowy do wszystkich rodzajów piw jasnych i ciemnych. Może stanowić do 100% w zasypie. Jeżeli chcesz otrzymać świeżo ześrutowany surowiec, wybierz dodatkową opcję.
Słód wiedeński może stanowić do 100% udziału w zasypie. Nadaje piwu złoty kolor i pełnię smaku. Polecany do takich piwo jak Maibock, Amber Lager, Golden Ale, Maerzenbier.
Słód wiedeński może stanowić do 100% udziału w zasypie. Nadaje piwu złoty kolor i pełnię smaku. Polecany do takich piwo jak Maibock, Amber Lager, Golden Ale, Maerzenbier.
Słód wiedeński może stanowić do 100% udziału w zasypie. Nadaje piwu złoty kolor i pełnię smaku. Polecany do takich piwo jak Maibock, Amber Lager, Golden Ale, Maerzenbier.
Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor. Stosowany do produkcji piw typu Dark Beer, Porter, Stout, Red Ale, Brown Ale, Amber
Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor. Stosowany do produkcji piw typu Dark Beer, Porter, Stout, Red Ale, Brown Ale, Amber
Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor. Stosowany do produkcji piw typu Dark Beer, Porter, Stout, Red Ale, Brown Ale, Amber
Jasny słód karmelowy polecamy do takie stylów jak hefe-weizen, pale ale, oktoberfestbier. Nadaje piwu złocisty kolor, nie wnosząc zbyt wiele słodkości i treściwości do piwa. Proponujemy do 15% w zasypie.
Jasny słód karmelowy polecamy do takie stylów jak hefe-weizen, pale ale, oktoberfestbier. Nadaje piwu złocisty kolor, nie wnosząc zbyt wiele słodkości i treściwości do piwa. Proponujemy do 15% w zasypie.
Jasny słód karmelowy polecamy do takie stylów jak hefe-weizen, pale ale, oktoberfestbier. Nadaje piwu złocisty kolor, nie wnosząc zbyt wiele słodkości i treściwości do piwa. Proponujemy do 15% w zasypie.