Szafa grzewcza 3-funkcyjna seria MCR BUDOWA − Szczelna komora z zaokrąglonymi narożnikami − Izolacja termiczna z wełny mineralnej lub wełny szklanej − Solidne uszczelki w drzwiach odporne na wysoką temperaturę, wykonane z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością − Grzałka owinięta wokół całej zewnętrznej ściany komory szafy, dla idealnego rozprowadzenia ciepła i utrzymywania stałej temperatury. − Uchwyty do przenoszenia ręcznego FUNKCJE − Sterowanie elektroniczne czasem, temperaturą oraz sondą
Szafa grzewcza 3-funkcyjna seria MCR BUDOWA − Szczelna komora z zaokrąglonymi narożnikami − Izolacja termiczna z wełny mineralnej lub wełny szklanej − Solidne uszczelki w drzwiach odporne na wysoką temperaturę, wykonane z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością − Grzałka owinięta wokół całej zewnętrznej ściany komory szafy, dla idealnego rozprowadzenia ciepła i utrzymywania stałej temperatury. − Uchwyty do przenoszenia ręcznego FUNKCJE − Sterowanie elektroniczne czasem, temperaturą oraz sondą
Piec wielozadaniowy konwekcyjno-parowy marki Lainox z serii NABOO gazowy z bezpośrednim natryskiem o pojemności 10xGN2/1 lub 20xGN1/1 . TRYBY GOTOWANIA • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu • Gotowanie ręczne w 3 trybach – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC – try
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 105 kg +90/-18°C - 70 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłę
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 50 kg +90/-18°C - 32 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Piec wielozadaniowy konwekcyjno-parowy marki Lainox z serii NABOO gazowy z bezpośrednim natryskiem o pojemności 7xGN2/1 lub 14xGN1/1 . TRYBY GOTOWANIA • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu • Gotowanie ręczne w 3 trybach – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC – tryb
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 36 kg +90/-18°C - 24 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 25 kg +90/-18°C - 16 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 36 kg +90/-18°C - 24 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 25 kg +90/-18°C - 16 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Piec wielozadaniowy konwekcyjno-parowy marki Lainox z serii NABOO gazowy z bezpośrednim natryskiem o pojemności 6xGN1/1. TRYBY GOTOWANIA • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu • Gotowanie ręczne w 3 trybach – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC – tryb parowy w zakr
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 12 kg +90/-18°C - 8 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębi
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 8 kg +90/-18°C - 5 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębie
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 8 kg +90/-18°C - 5 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębie
Piec wielozadaniowy konwekcyjno-parowy marki Lainox z serii NABOO gazowy z bezpośrednim natryskiem o pojemności 7 x GN1/1. TRYBY GOTOWANIA • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu • Gotowanie ręczne w 3 trybach – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC – tryb parowy w za