Nóż Gyuto to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od siekania warzyw po porcjowanie mięsa. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Rdzeń ze stali S
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od krojenia warzyw po porcjowanie mięsa czy siekanie czosnku. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Na klindze zastosowano charakterystyczne młotkowanie, dzięki czemu podczas krojenia plastry nie będą się przyklejać do nieregularnej struktury klingi. Całość dopełnia oktagonalna rękojeść w
Idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Rdzeń ze stali Shirogami #2, zapewnia świetne właściwości krojenia, a okucie stalą nierdzewną, daj
Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to doskonałe narzędzie do pracy z warzywami o owocami, jak również sprawdzi się w pracy z mięsem i rybą. Szeroka klinga jest idealna do przenoszenia pokrojonych produktów, jak również np. do rozgniata czosnku. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść i