Masakage

Masakage Yuki Shirogami#2 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Masakage Yuki Shirogami#2 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Nóż Gyuto to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od siekania warzyw po porcjowanie mięsa. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Rdzeń ze stali S

idź do sklepu
Masakage Koishi Super Aogami Nóż Szefa kuchni 24 cm

Masakage Koishi Super Aogami Nóż Szefa kuchni 24 cm

Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to wielozadaniowe narzędzie każdego szefa kuchni, idealnie sprawdza się w niemal wszystkich podstawowych czynnościach w kuchni od krojenia warzyw po porcjowanie mięsa czy siekanie czosnku. Nóż Szefa kuchni to jeden z niezbędników, każdej kuchni. Na klindze zastosowano charakterystyczne młotkowanie, dzięki czemu podczas krojenia plastry nie będą się przyklejać do nieregularnej struktury klingi. Całość dopełnia oktagonalna rękojeść w

idź do sklepu
Masakage Yuki Shirogami Nóż uniwersalny 13 cm

Masakage Yuki Shirogami Nóż uniwersalny 13 cm

Idealny do mniejszych prac kuchennych świetnie sprawdzi się w krojeniu i obieraniu warzyw i owoców, pełnowymiarowa rękojeść zwiększa kontrolę nad nożem. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść idealnie dopasowuje się do dłoni. Rdzeń ze stali Shirogami #2, zapewnia świetne właściwości krojenia, a okucie stalą nierdzewną, daj

idź do sklepu
Masakage Yuki Shirogami Nóż Santoku 17 cm

Masakage Yuki Shirogami Nóż Santoku 17 cm

Tradycyjny ręcznie kuty nóż kuchenny wykonany przez mistrza Yoshimi Kato, to doskonałe narzędzie do pracy z warzywami o owocami, jak również sprawdzi się w pracy z mięsem i rybą. Szeroka klinga jest idealna do przenoszenia pokrojonych produktów, jak również np. do rozgniata czosnku. Na klindze zastosowano charakterystyczne wykończenie Nashiji. Całość dopełnia owalna rękojeść wykonana z drewna magnoliowego wykończona czerwonym pierścieniem z pakkawood. Konstrukcja jest niezwykle lekka, a owalna rękojeść i

idź do sklepu