Drożdże górnej fermentacji odpowiednie do Angielskich i Belgijskich Ales, a także piw w stylu Koelsch, Porter, Stout. Zalecana temperatura fermentacji: 17 - 30 C. Tolerancja na alkohol: 9,5%
Drożdże do piw pszenicznych w stylu Witbier i Weizen. Drożdże te odpowiednie są również do fermentacji piw specjalnych produkowanych z użyciem macerowanych owoców, miodu i innych dodatków. Zalecana temperatura fermentacji: 15-30C. Tolerancja na alkohol: 10%
Drożdże dolnej fermentacji odpowiednie do wszelkiego rodzaju Lagerów w tym Pilznerów. Mogą być także używane do fermentacji w wyższych temperaturach, aby uzyskać piwo w stylu California Ale. Zalecana temperatura fermentacji: 12-14C. Tolerancja na alkohol: 9,5%
Drożdże górnej fermentacji odpowiednie do Angielskich i Belgijskich Ales, a także piw w stylu Koelsch, Porter, Stout. Zalecana temperatura fermentacji: 17 - 30 C. Tolerancja na alkohol: 9,5%
Drożdże do piw pszenicznych w stylu Witbier i Weizen. Drożdże te odpowiednie są również do fermentacji piw specjalnych produkowanych z użyciem macerowanych owoców, miodu i innych dodatków. Zalecana temperatura fermentacji: 15-30C. Tolerancja na alkohol: 10%
Drożdże dolnej fermentacji odpowiednie do wszelkiego rodzaju Lagerów w tym Pilznerów. Mogą być także używane do fermentacji w wyższych temperaturach, aby uzyskać piwo w stylu California Ale. Zalecana temperatura fermentacji: 12-14C. Tolerancja na alkohol: 9,5%