Tabliczki czekoladowe do dekoracji ciast, tort w, muffinek i deser w 3 kolory i smaki biała czekolada mleczna czekolada deserowa czekolada wymiary tabliczki 4cm x 3cm 180 sztuk
Serca czekoladowe do dekoracji ciast, tort w, muffinek i deser w wymiary 3cm 112 sztuk 4 wzory
Polewa czerwona dekoracyjna przeznaczona do oblewania i dekorowania powierzchni wyrob w cukierniczych; polewa nie zawiera glutenu, przygotowana jest na bazie cukru, tłuszczu roślinnego oraz masła kakaowego; zapakowana jest w butelkę z tworzywa nie przepuszczającą światła z wygodnym korkiem ułatwiającym dozowanie i oblewanie. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), masło kakaowe (5%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik:
Papier dekoracyjny jadalny ZŁOTY na bazie żelatyny Nie przykleja się do dłoni, łatwy w aplikacji, nadaje się do zapiekania barwnik: E172 tlenek żelaza, żelatyna spożywcza, zagęszczacz: E415 guma ksantanowa, oleje roślinne ( słonecznik, krokosz barwierski, ryż), wanilina, kazeinian sodu (mleko), barwnik: E133 błekit brylantowy, emulgator E433, soja. 15 arkuszy wymiary arkusza 8cm x 8cm
Papier dekoracyjny jadalny ZŁOTY na bazie żelatyny Nie przykleja się do dłoni, łatwy w aplikacji, nadaje się do zapiekania barwnik: E172 tlenek żelaza, żelatyna spożywcza, zagęszczacz: E415 guma ksantanowa, oleje roślinne ( słonecznik, krokosz barwierski, ryż), wanilina, kazeinian sodu (mleko), barwnik: E133 błekit brylantowy, emulgator E433, soja. 15 arkuszy wymiary arkusza 8cm x 8cm
Efekt śniegu (zamszu) na bazie masła kakaowego. Stosowany do dekoracji tort w, tort w lodowych, deser w mrożonych, lod w, mus w, kremu maślanego, śmietany, mas cukrowych, czekolady. Pojemność 250ml. Dwie godziny przed użyciem, pojemnik ze sprayem powinien być przechowywany w temperaturze pokojowej (około 20-250). Przed użyciem wstrząsnąć. Nanosić na mocno schłodzone powierzchnie. Powierzchnię wyrobu należy spryskiwać z odległości około 20 cm. Przed spożyciem należy odczekać 5 min. aby uz
Makaroniki to tradycyjne francuskie ciasteczka, sporządzone z bezy i z mąki migdałowej. Najbardziej popularne są kolorowe makaroniki wypełnione nadzieniem, kt re zazwyczaj jest robione z kremu na bazie masła, ganarzu lub dżemu o rozmaitych smakach. Słowo makaronik pochodzi z Wenecji i oznacza delikatne ciasto . Ta migdałowa beza jest pokryta gładką, chrupiącą i cieniutką jak kartka papieru sk rką, pod kt rą znajduje się miękkie i wilgotne wnętrze. Kremowe nadzienie sprawia, że makaroniki rozpływają się
Efekt śniegu na bazie masła kakaowego. Stosowany do dekoracji tort w, tort w lodowych, deser w mrożonych, lod w i mus w. Pojemność 250ml. Dwie godziny przed użyciem, pojemnik ze sprayem powinien być przechowywany w temperaturze pokojowej (około 20-250). Przed użyciem wstrząsnąć. Powierzchnię wyrobu należy spryskiwać z odległości około 20 cm. Przed spożyciem należy odczekać 5 min. aby uzyskać trwałość koloru barwionej powierzchni. Składniki: gaz nośny: E943a, E944, E943b, masł
Efekt śniegu (zamszu) na bazie masła kakaowego. Stosowany do dekoracji tort w, tort w lodowych, deser w mrożonych, lod w, mus w, kremu maślanego, śmietany, mas cukrowych, czekolady. Pojemność 250ml. Dwie godziny przed użyciem, pojemnik ze sprayem powinien być przechowywany w temperaturze pokojowej (około 20-250). Przed użyciem wstrząsnąć. Nanosić na mocno schłodzone powierzchnie. Powierzchnię wyrobu należy spryskiwać z odległości około 20 cm. Przed spożyciem należy odczekać 5 min. aby uz
Podkład srebrny gruby pod tort, muffinki Średnica 30cm Grubość 1,2cm 1 szt.
Pastelowe pianki mini Marshmallow wykorzystywane są do zdobienia wyrob w cukierniczych. Nadają się r wnież do zapiekania, jako dodatek do gorącej czekolady, kawy z bita śmietaną, tort w i innych deser w. Piankami może r wnież posypywać lody i desery lodowe. Pianki mają bardzo słodki smak z lekko wyczuwalną nutą wanilii. wymiary: 1xh1cm Skład: syrop glukozowo-fruktozowy 64%, cukier 18%, woda, żelatyna spożywcza, dekstroza, aromat, barwniki: E120, E100, E131 1kg
Pastelowe pianki mini Marshmallow wykorzystywane są do zdobienia wyrob w cukierniczych. Nadają się r wnież do zapiekania, jako dodatek do gorącej czekolady, kawy z bita śmietaną, tort w i innych deser w. Piankami może r wnież posypywać lody i desery lodowe. Pianki mają bardzo słodki smak z lekko wyczuwalną nutą wanilii. wymiary: 1xh2cm Skład: syrop glukozowo-fruktozowy 64%, cukier 18%, woda, żelatyna spożywcza, dekstroza, aromat, barwniki: E120, E100, E131 1kg
Polewa r żowa dekoracyjna przeznaczona do oblewania i dekorowania powierzchni wyrob w cukierniczych; polewa nie zawiera glutenu, przygotowana jest na bazie cukru, tłuszczu roślinnego oraz masła kakaowego; zapakowana jest w butelkę z tworzywa nie przepuszczającą światła z wygodnym korkiem ułatwiającym dozowanie i oblewanie. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), masło kakaowe (5%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat, subst
**Kulki czekoladowe DUŻE BRĄZOWE PERŁOWE 4 WZORY 3,5cm /48szt** Oferujemy wyjątkowe, wyjątkowo eleganckie kulki czekoladowe, które staną się doskonałym dodatkiem do każdej wypieku! Nasze DUŻE BRĄZOWE PERŁOWE kulki czekoladowe o średnicy 3,5 cm to niezastąpiony element dekoracyjny, który z pewnością podkreśli estetykę Twoich ciast, tortów, muffinek oraz deserów. Każda kulka wykonana jest z wysokiej jakości ciemnej czekolady, co gwarantuje nie tylko wspaniały wygląd, ale również wyjątkowy smak. Kulki dost
Matowy, na bazie alkoholu. Dekorowanie powierzchni: Marcepanu, Mas Cukrowych, Śmietany, Karmelk w, form do pralin, czekolady. Idealny do dekorowania i cieniowania w stylu angielskim. Pojemność 250ml. Przed użyciem wstrząsnąć, powierzchnię wyrobu spryskiwać z odległości 20cm. Nie zawierają barwnik w syntetycznych AZO FREE Skład: etanol, barwniki: E120, E101, gazy nośne: E943a, E943b, E944 Maksymalne użycie barwnika 4,6g na kg produktu