Makaroniki to tradycyjne francuskie ciasteczka, sporządzone z bezy i z mąki migdałowej. Najbardziej popularne są kolorowe makaroniki wypełnione nadzieniem, kt re zazwyczaj jest robione z kremu na bazie masła, ganarzu lub dżemu o rozmaitych smakach. Słowo makaronik pochodzi z Wenecji i oznacza delikatne ciasto . Ta migdałowa beza jest pokryta gładką, chrupiącą i cieniutką jak kartka papieru sk rką, pod kt rą znajduje się miękkie i wilgotne wnętrze. Kremowe nadzienie sprawia, że makaroniki rozpływają się
Efekt śniegu (zamszu) na bazie masła kakaowego. Stosowany do dekoracji powłok tort w, tort w lodowych, deser w mrożonych, lod w, mus w, monoporcji, kremu maślanego, śmietany, mas cukrowych, czekolady. Stworzony na bazie barwnik w nieazowych (AZO Free) oraz naturalnych. Smak białej czekolady. Pojemność 250ml. Aby uzyskać pożądaną konsystencję zagrzać r wnomiernie pojemnik w kąpieli wodnej aby rozpuścić masło kakaowe a następnie wstrząsnąć. Pamiętać aby nie przekroczyć temperatury 35oC Jeśli
Polewa biała dekoracyjna przeznaczona do oblewania i dekorowania powierzchni wyrob w cukierniczych; polewa nie zawiera glutenu, przygotowana jest na bazie cukru, tłuszczu roślinnego oraz masła kakaowego; zapakowana jest w butelkę z tworzywa nie przepuszczającą światła z wygodnym korkiem ułatwiającym dozowanie i oblewanie. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), masło kakaowe (5%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: wę
Polewa czekoladowa dekoracyjna przeznaczona do oblewania i dekorowania powierzchni wyrob w cukierniczych; polewa nie zawiera glutenu, przygotowana jest na bazie cukru, tłuszczu roślinnego oraz masła kakaowego; zapakowana jest w butelkę z tworzywa nie przepuszczającą światła z wygodnym korkiem ułatwiającym dozowanie i oblewanie. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), masło kakaowe (5%), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwn
Podkład biały gruby pod tort, muffinki Średnica 50cm Grubość 1,2cm 1 sztuka tylko odbi r własny w siedzibie firmy
nbsp; Podkładka biała, tekturowa, powlekana, błyszcząca pod tort Średnica 20cm Grubość 0,3cm
Podkładka biała tekturowa, powlekana, błyszcząca pod tort Średnica 28cm Grubość 0,3cm
Podkładka biała, tekturowa, powlekana, błyszcząca pod tort Średnica 24cm Grubość 0,3cm
Podkład biały gruby pod tort, muffinki Średnica 25cm Grubość 1,2cm
Podkład biały gruby pod tort, muffinki Średnica 30cm Grubość 1,2cm 1 sztuka
Podkład biały gruby pod tort, muffinki średnica 35cm grubość 1,2cm 1 sztuka
Podkład bialy gruby pod tort, muffinki Średnica 40cm Grubość 1,2cm 1 sztuka
Patera plastikowa przezroczysta średnica 33,5cm wysokość z n żką 19cm wysokośc bez n żki 8,5cm wysokość n żki 10,5cm odkręcana n żka oraz podstawa, do kt rej można wsypać kolorowe kamyczki lub wlać zabarwioną wodę dla dekoracji w celu obniżenia patery można przykręcić ją do samej podstawy bez użycia n żki 1 sztuka
Barwnik spożywczy w paście do czekolady i mas tłustych kolor ż łty Dodawać stopniowo do uzyskania odpowiedniego koloru. Maksymalnie 3,94g/kg 100g Składniki: Skład: tłuszcze roślinne, barwnik E102, oleje roślinne, emulgatory: lecytyna sojowa E1520. Może zawierać śladowe ilości mleka, orzech w, soji. Przechowywać w temp. +8/+25oC
Barwnik spożywczy w paście do czekolady i mas tłustych kolor r żowy Dodawać stopniowo do uzyskania odpowiedniego koloru. Maksymalnie 7,87g/kg 100g Składniki: Skład: tłuszcze roślinne, barwnik E129, oleje roślinne, emulgatory: lecytyna sojowa E1520. Może zawierać śladowe ilości mleka, orzech w, soji. Przechowywać w temp. +8/+25oC