SKŁADNIKI ekologiczne morele bez pestek suszone 100 %.OPISMorele sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty. Na suszonych morelach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu. Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna 1015 kJ/240 kcalTłuszcz 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 gWęglowodany 54 gw tym cukry 33 gBłonnik 7,9 gBiałko 2,0 gSól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym
SKŁADNIKI ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 1850.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1415 kJ/336 kcalTłuszcz 2,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 gWęglowodany 62 gw tym cukry 2,5 gBłonnik 18 gBiałko 8,0 gSól
UWAGAW opakowaniu mogą znajdować się śladowe ilości MIGDAŁÓW gorzkich. SKŁADNIKIekologiczne MIGDAŁY blanszowane 100 %.OPISEkologiczne MIGDAŁY to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.UWAGAW opakowaniu mogą znajdować się śladowe ilości MIGDAŁÓW gorzkich.Produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W
SKŁADNIKI ekologiczna mąka ŻYTNIA jasna typ 720WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1428 KJ/337 kcal Tłuszcz 1,7 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 Węglowodany 71 w tym cukry 2,5 Błonnik 6,4 Białko 6,3 Sól 0 INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
OPIS Pasta powstała na bazie ucierania nasion sezamu. Jest to tradycjna potrwa kuchni bliskowschodeniej. Produkt jest sterylizowany. Produkt zarówno do bezpośredniego spożycia, jak i do obróbki termicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI 94 % SEZAM, olej rzepakowy, sól morska. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: SOJĘ, łubin ; ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w tempretaurze otoczenia. Po otwarciu w lodówce, nie dłużej niż 24 godziny.
OPIS Olej z czarnuszki dzięki tłoczeniu na zimno zachowuje swój naturalny skład. Często używany do sałatek. Zachowuje właściwości czarnuszki. SPOSÓB UŻYCIA Stosować wyłącznie na zimno. Spożywać bezpośrednio lub jako dodatek do pieczywa, kasz, makaronów, surówek, sałatek, mięs, ryb. SKŁADNIKI olej z nasion czarnuszki 100 %. UWAGA Ewentualna zawiesina lub osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie wystawiać na działanie p
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (81 %), płatki OWSIANE (9,7 %), cukier, olej rzepakowy, aromat ŚMIETANKOWY (0,25 %). INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: MLEKO (łącznie z laktozą), nasiona sezamu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (69 %), mąka ORKISZOWA (22 %), cukier, olej rzepakowy, aromat waniliowy (0,3 %).
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie bez stosowania zbędnego tłuszczu. Okrągłe, chrupiące ciasteczka stanowią idealną przekąskę. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI mąka OWSIANA (50 %) mąka PSZENNA olej rzepakowy MLEKO w proszku pełne sól. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI mąka OWSIANA (50 %), mąka PSZENNA, olej rzepakowy, MLEKO w proszku pełne, czarnuszka (1,4 %), sól.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI mąka PSZENNA olej roślinny MLEKO w proszku SER żółty (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii) naturalny barwnik: beta-karoten JAJA w proszku sól czosnek pieprz papryka kminek lecytyna SOJOWA spulchniacze: węglan sodu
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (72 %), płatki OWSIANE (11,5 %), otręby OWSIANE (5,8 %), cukier, olej rzepakowy, czosnek niedźwiedzi (1,73 %), sól, pieprz. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: MLEKO (łącznie z laktozą), sezam. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (86 %) cukier olej rzepakowy jagody goji suszone (3,4 %).
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (87 %), cukier, olej rzepakowy, kakao (3,5 %), MLEKO w proszku odtłuszczone, sól. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: sezam. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (82 %) cukier olej rzepakowy żurawina (7,9 %).