OPIS Czarnuszka to małe ziarenka, które kryją w sobie ogromny potencjał. Mogą służyć jako dodatek do praktycznie wszystkich dań. Idealnie komponują się z pieczywem i słodkimi wypiekami. SKŁADNIKI Nasiona czarnuszki 100% INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Sól himalajska uznawana jest za najszlachetniejszą i najczystszą sól na Ziemi. Mniejsza zawartość sodu sprawia, że sól nie jest tak mocno słona. SKŁADNIKI sól himalajska różowa drobnoziarnsta ~99,996%, substancja wzbogacająca: jodan potasu (KIO3) ~0,004%. 100 g soli zawiera 3,9 (±1,3) mg jodanu potasu. INFORMACJA ALERGENNA gluten, ORZECHY (brazylijskie, NERKOWCA, włoskie, laskowe, migdały), ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ, SEZAM, seler. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA W suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Sok z buraka polskiego o intensywnej czerwonej barwie, konsystencja klarowna, o lekko słodkawym smaku. Produkt zawiera naturalnie występujące cukry. Znajdujący się osad jest zjawiskiem naturalnym. Należy każdorazowo wstrząsnąć przed spożyciem. SKŁADNIKI Sok z buraków 99,6 % odtworzony z zagęszczonego soku, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 4°C do 14 dni. Chronić przed bezpoś
OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy. Fruktozę można używać do słodzenia, pieczenia i gotowania. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI Fruktoza 100 % INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. SKŁADNIKI mąka PSZENNA (72 %), płatki OWSIANE (11,5 %), otręby OWSIANE (5,8 %), cukier, olej rzepakowy, cynamon (2,9 %), sól. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: MLEKO (łącznie z laktozą), sezam. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie. Okrągłe, chrupiące wafelki stanowią idealną przekąskę. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI mąka PSZENNA olej roślinny cebula suszona (3 %) MLEKO w proszku SER żółty (1 %) (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii) naturalny barwnik: beta-karoten JAJA w proszku sól czosnek pieprz papryka kminek lecytyna SOJOWA spulchniacze: węglan sodu ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
OPIS Naturalne ciasteczka zbożowe. Wzbogacone różnymi dodatkami smakowymi. Idealne jako szybka i zdrowa przekąska, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. SKŁADNIKI płatki jaglane (51 %), JAJA, cukier trzcinowy, olej rzepakowy, daktyle suszone (7,65 %) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: SOJĘ, ORZECHY WŁOSKIE . ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
OPIS Naturalne ciasteczka zbożowe. Wzbogacone różnymi dodatkami smakowymi. Idealne jako szybka i zdrowa przekąska, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. SKŁADNIKI płatki OWSIANE (52,9 %), cukier trzcinowy, JAJA, olej rzepakowy, kropelki czekoladowe (7,9 %) (cukier, pasta kakaowa, masło kakaowe, emulgator - lecytyna sojowa, środek aromatyzujący - wanilina), sól INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: SOJĘ, ORZECHY WŁOSKIE. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w temperatu
OPIS Babcianki to cieniutkie wafelki z pieca wypiekane na suchej płycie bez stosowania zbędnego tłuszczu. Okrągłe, chrupiące ciasteczka stanowią idealną przekąskę. Nie zawierają barwników i spulchniaczy. SKŁADNIKI mąka PSZENNA płatki OWSIANE 9,7 % cukier olej rzepakowy sól ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Jest jedną z najzdrowszych mąk, jakie istnieją. Wykonuję się ją poprzez zmielenie na drobniutki proszek MIGDAŁÓW obranych i tych ze skórką (wówczas mąką jest ciemniejsza). SKŁADNIKI MIGDAŁY mielone (mąka z migdałów) 100% INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy. Fruktozę można używać do słodzenia, pieczenia i gotowania. SKŁADNIKI Fruktoza 100 % INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ
OPIS Suplement diety. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zaleca się spożywać 2 razy dziennie przed śniadaniem i kolacją po 6 g (1 czubata łyżeczka). Należy zalać suplement ciepłą wodą, odczekać 5-10 minut i wypić. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. W trakcie spożywania błonnika zaleca się picie 2 l wody dziennie. SKŁADNIKI suszone nasiona babki płesznik (Plantago psyllium L.) (80 %) suszona łupina babki jajowatej (Plantago ovata) (20 %) UWAGI Suplement diety nie może być stosowany ja
OPIS Produkt ten powstał dzięki ekspandowaniu, które polega na poddaniu ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem. Używa się do niego całych ziaren zbóż, dlatego produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych, które się w nim znajdują. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI gryka ekspandowana INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, SOJĘ ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chło
OPIS Sok o lekko kwaskowatym, a zarazem słodkim posmaku oraz unikalnej czerwonej barwie. SKŁADNIKI Sok z owoców żurawiny 100 % odtworzony z zagęszczonego soku. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 4ºC przez okres 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.
OPIS Sok posiada jasnoczerwoną barwę i wyrazisty smak. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI Sok z granatu 100 % pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 4°C do 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działąniem światła.