Wartości odżywcze w 100 gramach produktu: Energia: 568 kcal/2378 kJBiałko: 21,3 gWęglowodany: 26,8 gTłuszcz: 46 gKraj pochodzenia: Iran Masa netto: 100 g
Produkt szeroko stosowany w ziołolecznictwie, polecany osobom preferującym naturalne metody wzmacniania organizmu. Kraj pochodzenia: Niemcy Masa netto: 100 g
Kraj pochodzenia: Ameryka Południowa Masa netto: 100 g
Niepokalanek pospolity (Vitex agnus-castus L.) to roślina mająca szerokie zastosowanie w ziołolecznictwie. Kraj pochodzenia: Francja Masa netto: 100 g
Produkt szeroko stosowany w ziołolecznictwie, polecany osobom preferującym naturalne metody wzmacniania organizmu. Kraj pochodzenia: Niemcy Masa netto: 100 g
Pieprz seczuański ma lekko ostry i ziołowy smak z nutą cytrynową. Kraj pochodzenia: Chiny Masa netto: 100 g
Galgant czyli Alpinia Lekarska zapachem i smakiem przypomina imbir o intensywniejszym aromacie a także bardziej przypominajcy pieprz smak. Kraj pochodzenia: Chiny Masa netto: 100 g
Catuaba- kora drzewa pochodząca z Brazylii, polecana szczeg lnie mężczyznom. Stosowana jako przyprawa, a także dodatek do wina. Kraj pochodzenia: Ameryka Południowa Masa netto: 100 g
Najbardziej naturalna postać cynamonu, czyli laski. Przyprawę tę stosujemy do kawy, herbaty, nalewek, kompot w czy zup owocowych. Kraj pochodzenia: Sri Lanka Masa netto: 50 g
Produkt szeroko stosowany w ziołolecznictwie, polecany osobom preferującym naturalne metody wzmacniania organizmu. Kraj pochodzenia: Indie Masa netto: 100 g
Produkt szeroko stosowany w ziołolecznictwie, polecany osobom preferującym naturalne metody wzmacniania organizmu. Kraj pochodzenia: Polska Masa netto: 100 g
Produkt szeroko stosowany w ziołolecznictwie, polecany osobom preferującym naturalne metody wzmacniania organizmu. Kraj pochodzenia: Polska Masa netto: 100 g
Kmin rzymski, czyli kumin ma mocny, ciężki i ciepły aromat. Stosowany w kuchni azjatyckiej i wszędzie tam, gdzie trzeba nadać potrawie ciężkości. Kraj pochodzenia: Indie Masa netto: 40 g
Imbir to wyjątkowa przyprawa o bardzo intensywnym smaku i aromacie, znana przede wszystkim ze swoich właściwości antyseptycznych. Nadaje piękny, ż łty kolor potrawom a także wyjątkowy, orientalny smak. Kraj pochodzenia: Nigeria Masa netto: 50 g
Kolendra to pochodzący z bliskiego wschodu składnik przypraw, doskonały do mięs, warzyw, ryżu, zup, ryb, sałatek, wędlin oraz musztard. Kraj pochodzenia: Polska Masa netto: 20 g