RM Gastro

A 200+ Pistolet do natryskiwania oleju Retigo (NEW)

A 200+ Pistolet do natryskiwania oleju Retigo (NEW)

A 200+ Pistolet do natryskiwania oleju Retigo specjalny spryskiwacz do mechanicznego natryskiwania oleju np. na pojemniki GN zdecydowanie przyspiesza i ułatwia pracę prędkość rozpylania (wody): 280 g/min maksymalne ciśnienie: 160 bar głowica spryskująca wykonana ze stali nierdzewnej długość przewodu elektrycznego: 2,5 m Informacje Moc elektryczna kW    0,06 Pojemność (l)    0,7 Waga (kg)    1,4 Zasilanie el# (V/Hz)    230 V / 50 Hz

idź do sklepu
1HUNDRED Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 1/1

1HUNDRED Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 1/1

pojemność: 10x GN 1/1 gł. 65 mm lub 10x EN 600 x 400 (piekarnicze); schładzanie: 70 kg /cykl; zamrażanie: 50 kg /cykl; cykl gotowania aż do 100#176;C; czujnik kontroli wilgotności z automatyczną regulacją; bojler z generatorem pary; dotykowy 9#8221; panel sterujący HD z piktogramami; 3 intuicyjne ustawienia menu: gastronomia / piekarnictwo / cukiernictwo; sonda potrawy: 4-punktowa; czynnik chłodniczy: R452a; FUNKCJE: schładzanie szokowe; zamrażanie szokowe do -40#176;C; sterowane rozmrażanie; utrzymywanie

idź do sklepu
PCT-912 ET Kuchnia elektryczna

PCT-912 ET Kuchnia elektryczna

płyta szybkogrzejna; powierzchnia płyty Ø300 mm; możliwość zestawienia z podstawą otwartą lub szafkową

idź do sklepu
A 200 W ABT RX Zmywarka tunelowa

A 200 W ABT RX Zmywarka tunelowa

prędkość: 200 koszy/h (elektroniczna kontrola prędkości przesuwu koszy); konstrukcja dwupłaszczowa, nierdzewna; wymiary kosza: 50 x 50 cm (w zestawie: 1x na szkło, 1x na talerze); wysokość otworu wsadowego: 450 mm (wysokość szklanki: 370 mm, talerza: 400 mm); moduł myjący wysokiej mocy; możliwość przyłączenia dodatkowych modułów (suszenie, rekuperacja, wentylacja); obustronny przesuw koszy - elektroniczna kontrola prędkości; sterowanie elektroniczne - inteligentny panel sterowania (interfejs ProSmart); w

idź do sklepu
PCI-78 ET Kuchnia z szafką indukcyjna elektryczna

PCI-78 ET Kuchnia z szafką indukcyjna elektryczna

bezpieczny system grzewczy; krótki czas przygotowania potraw; do 60% mniejsze zużycie energii; łatwe utrzymanie w czystości

idź do sklepu
PCT-912 G Kuchnia gazowa

PCT-912 G Kuchnia gazowa

żeliwny ruszt - umożliwia pracę z dużymi naczyniami ; system zabezpieczający palniki i wnętrze urządzenia przed zalaniem; palniki FireFlex; stała świeczka; możliwość ustawienia na podstawie otwartej lub szafkowej

idź do sklepu
E 4 Piec do pizzy 1-poziomowy

E 4 Piec do pizzy 1-poziomowy

regulacja dolnej i górnej grzałki do 450deg;C; wzmocniona konstrukcja drzwi; specjalna izolacja; front nierdzewny, ściany boczne lakierowane; termometr komory; oświetlenie wnętrza ; wentylowane płyty szamotowe; kominek do usuwania nadmiaru wilgoci

idź do sklepu
101 DL Patelnia multifunkcyjna 2x 79l

101 DL Patelnia multifunkcyjna 2x 79l

TECHNOLOGIA: JPX 17 - J - system grzałek pod powierzchnią wanny gwarantuje równomierne nagrzanie całego dna urządzenia; izolowana wanna zapewniająca minimum poboru prądu; opatentowany system obniżania ciśnienia (bez bezpośredniego zużycia wody); dostęp serwisowy z przodu i z góry urządzenia, oddzielna instalacja wody i prądu gwarantująca bezpieczną eksploatację; sterowanie i instalacja elektryczna umiejscowione z lewej lub prawej strony; czujnik bezpieczeństwa do wykrywania poziomu uniesienia ramienia kos

idź do sklepu
Pojemnik gastronomiczny GN-2/1-40

Pojemnik gastronomiczny GN-2/1-40

Pojemnik idealny do używania w piecach konwekcyjno-parowych, wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 1,2 mm.

idź do sklepu

Kuchnia indukcyjna WOK PCIWT - 64 ET

Kuchnia indukcyjna WOK PCIWT - 64 ET   umożliwia przygotowanie dań kuchni orientalnej bezpieczny system grzewczy krótki czas przygotowania potraw do 60% mniejsze zużycie energii łatwe utrzymanie w czystości możliwość zestawiania z podstawą otwartą lub szafkową trójfazowa jedno pole Ø 30 cm Informacje:

idź do sklepu
Piec 6x GN 2/3 iniekcyjny Retigo O 623 i

Piec 6x GN 2/3 iniekcyjny Retigo O 623 i

Piec 6x GN 2/3 iniekcyjny Retigo O 623 i TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 deg;C Funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 deg;C Funkcja gotowania w parze 30 – 130 deg;C Bio-gotowanie 30 – 98 deg;C WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie Książka kucharska (programy / kroki) 99/ Rekuperator ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne strat

idź do sklepu