TERRASANA (kremy, makarony, sosy

SOS SOJOWY SŁODKI KETJAP MANIS BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA

SOS SOJOWY SŁODKI KETJAP MANIS BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA

SKŁADNIKIcukier kokosowy*, woda, syrop z tapioki*, sos SOJOWY tamari* [woda, SOJA*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae], biały ocet winny*, sól, skrobia kukurydziana*, imbir w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISIndonezyjski sos ketjap manis - słodki sos SOJOWY, powstały z połączenia cukru kokosowego, sosu sojowego oraz przypraw.Sos ketjap manis ma gęstszą konsystencję niż tradycyjne sosy sojowe i spływa powoli, niczym syrop. W powszechnie u

idź do sklepu
SER EMENTALER PLASTRY BIO 150 g - OMA

SER EMENTALER PLASTRY BIO 150 g - OMA

SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO krowie*, sól, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS GTS - Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. SER podpuszczkowy dojrzewający, w plastrach. Pakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1551 kJ/373 kcal Tłuszcz: 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g Węglowodany:

idź do sklepu
SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO 150 g - OMA

SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO 150 g - OMA

SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1407 kJ/339 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany:

idź do sklepu
SER TYLŻYCKI PLASTRY BIO 150 g - OMA

SER TYLŻYCKI PLASTRY BIO 150 g - OMA

SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1424 kJ/343 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g Węglowodany:

idź do sklepu
SER EDAMSKI PLASTRY BIO 150 g - OMA

SER EDAMSKI PLASTRY BIO 150 g - OMA

SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1432 kJ/344 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany:

idź do sklepu
MASŁO EKSTRA KOSTKA (82 % TŁUSZCZU)  BIO 250 g - OMA

MASŁO EKSTRA KOSTKA (82 % TŁUSZCZU) BIO 250 g - OMA

SKŁADNIKIŚMIETANKA*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość tłuszczu mlecznego: 82 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 3125 kJ/748 kcal Tłuszcz: 82 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 52 g Węglowodany: 0,7 g w tym cukry: 0,7 g Białko: 0,6 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze do +8deg;C.

idź do sklepu
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1298 kJ / 309 kcal Tłuszcz - 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 63,6 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 1,8 g Białko - 5,5 g Sól - 0 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SEZAM, SOJ

idź do sklepu
MAKARON (RYŻOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKImąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 72,7 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 1,8 g Białko - 7,3 g Sól - 0 gINFORMACJA ALERGENNA może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI

idź do sklepu
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 65,5 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 5,5 g Białko - 10,9 g Sól - 0 gINFORMACJA AL

idź do sklepu
MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKImąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 65,5 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 5,5 g Białko - 10,9 g Sól - 0 gINFORMACJA A

idź do sklepu
KREM ORZECHOWY MIX (3 ORZECHY) BIO 250 g - TERRASANA

KREM ORZECHOWY MIX (3 ORZECHY) BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKIprażone ORZECHY* (ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY LASKOWE*, MIGDAŁY*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 2665 kJ/ 644 kcalTłuszcz - 54,8 gwtym kwasy tłuszczowe nasycone- 8,1 gWęglowodany - 13,2 gw tym cukry - 1,3 gBłonnik - 8,0 gBiałko - 20,7 gSól - 0,04 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SEZAM i ORZESZKI ZIEMNE.UWAGAMimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki łupin i skorupek. Warstwa oleju z orzechów na wierzchu nie świadczy o złej

idź do sklepu
MAKARON (Z RYŻU CZARNEGO I RYŻU BRĄZOWEGO) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (Z RYŻU CZARNEGO I RYŻU BRĄZOWEGO) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (60 %), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1529 kJ / 364 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 76,4 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 1,8 g Białko - 7,3 g Sól - 0 gINFORMACJA ALERGEN

idź do sklepu
BUŁKA TARTA RAZOWA BIO 250 g - BIO RAJ

BUŁKA TARTA RAZOWA BIO 250 g - BIO RAJ

SKŁADNIKImąka PSZENNA razowa*, mąka ŻYTNIA razowa*, mąka ORKISZOWA*, woda, sól, drożdże (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1603 kJ / 378 kcalTłuszcz - 1,9 gw tym kwasy tłuszczowe n

idź do sklepu
MAKARON (GRYCZANY) SOBA BIO 200 g - TERRASANA

MAKARON (GRYCZANY) SOBA BIO 200 g - TERRASANA

SKŁADNIKI mąka gryczana* (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron może być bazą do dań z woka , zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 5-6 minut. Odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1496 kJ / 353 kcal Tłuszcz - 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 66,1 g w tym cukry - 1,1 g Błonnik - 5,9 g Białko - 10,9 g Sól - 0 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ i ZBOŻA ZAWIERAJĄCE

idź do sklepu
SER FETA THARROS BIO 150 g - OMA

SER FETA THARROS BIO 150 g - OMA

SKŁADNIKIpasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomo

idź do sklepu