SKŁADNIKI Glycine SOJA (SOYBEAN) Oil*, Olea Europaea Olive Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Limonene, Linalool. (*składnik rolnictwa ekologicznego)OPISProdukt został opracowany wyłącznie z czterech olejów z upraw ekologicznych: olej SOJOWY, olej zesłodkich MIGDAŁÓW, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy. Oliwka została stworzona, aby delikatnie oczyścić oraz wzmacniać naturalną ochronę naskórka. Wszystko
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nie gotować. Makaron włożyć do miski, zalać wrzątkiem i pozostawić do namoczenia na 8-10 minut. Odcedzić makaron. Pyszny z orientalnymi warzywami i przyprawą japońską.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal Tłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym cukry: 0,8 gBłonnik: 4,6 gBiałko: 7,2 gSól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal Tłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym cukry: 0,8 gBłonnik: 4
SKŁADNIKItamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, koji), woda, cukier z kwiatów kokosa*, ocet winny biały*, mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, koji), skrobia z tapioki*, imbir w proszku*, czosnek w proszku*, cebula w proszku*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISTen gotowy do użycia sos do woka jest w 100 % ekologiczny i ma krótką listę składników. Głównym jego składnikiem jest japońskie tamari (sos sojowy), a słodzony jest cukrem z kwiatów kokosa.Nadaj japońskiego akcentu swoim
SKŁADNIKI mąka PSZENNA*, prażona mąka gryczana* (5 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania : 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1403 kJ/331 kcal Tłuszcz: 2,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany
SKŁADNIKI90 % sok jabłkowy*, 10 % sok malinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 203 kJ/48 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 9,1 g w tym cukry: 8,7 g Błonnik: 0 gBiałko: 0,5 g Sól: 0 gUWAGASmak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca, osad jest procesem naturalnym występującym w sokach.Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać