OPIS Zielone Pesto to uniwersalny sos z bazylii, pasuje niemal do każdej potrawy. Jest on idealny do przygotowania dań z makaronem na szybko lub różnych przekąsek. SKŁADNIKI bazylia* 66 %, olej słonecznikowy* 14 %, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 14 %, ORZECHY NERKOWCA* 4 %, sól, sok z cytryn*, płatki ziemniaczane*, regulator kwasowości: kwas mlekowy *Produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, d
OPIS Produkt uzyskiwany w wyniku przetwarzania świeżych ekologicznych pomidorów. Owoce zbierane są w odpowiednim stopniu dojrzałości i przetwarzane. SKŁADNIKI całe pomidory* (60 %), sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: zboża zawierajace GLUTEN, JAJA, ryby, ORZECHY, MLEKO, SELER, SOJA, SEZAM, dwutlenek siarki, siarczyny ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w
OPIS Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. SKŁADNIKI czarne oliwki* woda ocet winny* sól regulator kwasowości: kwas mlekowy *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.