Werka

Mąka żytnia razowa 0,8kg

Mąka żytnia razowa 0,8kg

Mąka żytnia razowa to bogactwo błonnika, witamin z grupy B oraz minerałów: żelaza, potas i manganu. Zawiera również nienasycone kwasy tłuszczowe. Warto nadmienić, że mąka żytnia należy do grupy mąk, które zawierają gluten, jednakże mimo tego ma dość niski indeks glikemiczny. Mąka świetnie sprawdzi się przy wypieku pieczywa razowego, mieszanego oraz jako zakwas ciemny.  Właściwości mąki żytniej razowej:  typ: 2000 mikro/makro elementy: 2% przemiał: pełnoprzemiałowa, gruboziarnista kolor: bardzo ciemna Wa

idź do sklepu
Mąka Pszenna Bułkowa typ 650 5 Kg

Mąka Pszenna Bułkowa typ 650 5 Kg

Mąka pszenna bułkowa typ 650 powstała z najwyższej jakości wyselekcjonowanych i drobno mielonych ziaren pszenicy, które pochodzą z polskich upraw. Mąka nie zawiera GMO, enzymów, dodatkowego glutenu oraz barwników i antyzbrylaczy. Świetnie sprawdzi się w Twojej kuchni w codziennym użytku.  Właściwości mąki pszenej bułkowej typ 650: nie zawiera GMO doskonale sprawdzi się w codziennym użytku  ziarna pszenicy z polskich upraw Pojemność: 5 kg

idź do sklepu
Bułka tarta - pszeniczna pełnoziarnista Werka BIO, 250g. Werka

Bułka tarta - pszeniczna pełnoziarnista Werka BIO, 250g. Werka

Bułka tarta - pszeniczna pełnoziarnista Werka, 250g Panierka, posypka lub uzupełnienie mas mięsnych i warzywnych. Naturalny dodatek do wypieków chleba, bułek, ciastek. Znakomita w kuchni wegańskiej, wegetariańskiej, orientalnej oraz tradycyjnej. Idealna dla diabetyków. BIO bułka powstaje wyłącznie z ekologicznej mąki pszenicznej pełnoziarnistej i wody. Nadaje niepowtarzalny smak i aromat potrawom. Brak cukru minimalizuje proces karmelizacji, dlatego przy umiejętnym wysmażaniu bułka nie przypala się. Skła

idź do sklepu
Bułka tarta - kukurydziana Werka BIO, 200g. Werka

Bułka tarta - kukurydziana Werka BIO, 200g. Werka

Bułka tarta - kukurydziana Werka, 200g Panierka, posypka lub uzupełnienie mas mięsnych i warzywnych. Z uwagi na jej subtelność smakową może być użyta w produktach piekarskich i ciastkarsko -cukierniczych. Stosowana w diecie ograniczającej spożycie glutenu oraz w kuchni wegańskiej, wegeteriańskiej, tradycyjnej i orientalnej. Bułka powstaje z ekologicznej mąki uzyskanej z pełnego ziarna kukurydzy. Jej delikatny charakterystyczny smak, lekko zneutralizowany w procesie obróbki cieplnej Składniki: ekologiczna

idź do sklepu