Proszek na bazie tlenu aktywnego do czyszczenia ekspresów z uporczywych osadów. Doskonale usuwa również zanieczyszczenia z porcelany, fajansu oraz wewnętrznych powierzchni termosów i podgrzewaczy gastronomicznych Zalecany do kolbowych ekspresów do kawy. Opakowanie: 0,5 kg
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 16x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 10x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 6x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cuk
Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano Drive Bakery 4x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cuk
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 16x 600x400 – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 10x 600x400 – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 4x 600x400 – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE
Piec konwekcyjno-parowy Gastro Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym - 219041 – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 elektroniczny – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSz
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 20xGN1/1 lub 10xGN2/1 elektroniczny – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSz
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 12xGN1/1 lub 6xGN2/1 elektroniczny – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzc