Grafen

Grafen Profesjonalny proszek do czyszczenia ekspresów do kawy - kod 979617

Grafen Profesjonalny proszek do czyszczenia ekspresów do kawy - kod 979617

Proszek na bazie tlenu aktywnego do czyszczenia ekspresów z uporczywych osadów. Doskonale usuwa również zanieczyszczenia z porcelany, fajansu oraz wewnętrznych powierzchni termosów i podgrzewaczy gastronomicznych Zalecany do kolbowych ekspresów do kawy. Opakowanie: 0,5 kg

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 16x 600x400 - kod 219256

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 16x 600x400 - kod 219256

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 16x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cu

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 10x 600x400 - kod 219270

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 10x 600x400 - kod 219270

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 10x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cu

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 6x 600x400 - kod 219294

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 6x 600x400 - kod 219294

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano Drive Bakery 6x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cuk

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano Drive Bakery 4x 600x400 - kod 219317

Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano Drive Bakery 4x 600x400 - kod 219317

Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano Drive Bakery 4x 600x400 – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Dzięki zaawansowanej technologii ich obsługa jest prosta i intuicyjna– Komora specjalnie dostosowana do blach cukierniczo-piekarniczych 600x400 mm PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cuk

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 16x 600x400 - kod 219263

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 16x 600x400 - kod 219263

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 16x 600x400  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 10x 600x400 - kod 219287

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 10x 600x400 - kod 219287

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 10x 600x400  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 4x 600x400 - kod 219324

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 4x 600x400 - kod 219324

Piec konwekcyjno-parowy Scroll Bakery Grafen Nano 4x 600x400  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą o cukierniach i piekarniach, dlatego ich komora dostosowana jest do blach 600x400 mm– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFENi Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 40  x GN1/1 lub 20 x 20 2/1 - 219003

Piec konwekcyjno-parowy GRAFENi Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 40 x GN1/1 lub 20 x 20 2/1 - 219003

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 20  x GN1/1 - 219010

Piec konwekcyjno-parowy Grafen Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 20 x GN1/1 - 219010

Piec konwekcyjno-parowy Gastro Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 12  x GN1/1 - 219027

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 12 x GN1/1 - 219027

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZE

idź do sklepu
Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 5  x GN1/1 - 219041

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym 5 x GN1/1 - 219041

Piec konwekcyjno-parowy GRAFEN Nano MAX z ekranem dotykowym, systemem myjącym - 219041 – Najbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnością– 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni. Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrówpracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalne PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 elektroniczny - kod 219096

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 elektroniczny - kod 219096

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSz

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy HENDI NANO DRIVE 20xGN1/1 lub 10xGN2/1 elektroniczny - kod 219058

Piec konwekcyjno parowy HENDI NANO DRIVE 20xGN1/1 lub 10xGN2/1 elektroniczny - kod 219058

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 20xGN1/1 lub 10xGN2/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSz

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 12xGN1/1 lub 6xGN2/1 elektroniczny - kod 219072

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 12xGN1/1 lub 6xGN2/1 elektroniczny - kod 219072

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 12xGN1/1 lub 6xGN2/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzc

idź do sklepu