Grafen

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 20xGN1/1 elektroniczny - kod 219119

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 20xGN1/1 elektroniczny - kod 219119

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 20xGN1/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie pol

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO DRIVE 12xGN1/1 elektroniczny - kod 219133

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO DRIVE 12xGN1/1 elektroniczny - kod 219133

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO DRIVE 12xGN1/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie pol

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO DRIVE 7xGN1/1 elektroniczny - kod 219157

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO DRIVE 7xGN1/1 elektroniczny - kod 219157

Piec konwekcyjno parowy Gafen NANO DRIVE 7xGN1/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polec

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN2/3 elektroniczny - kod 219195

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN2/3 elektroniczny - kod 219195

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN2/3 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie pole

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN1/1 elektroniczny - kod 219171

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN1/1 elektroniczny - kod 219171

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO DRIVE 5xGN1/1 elektroniczny  – Nowa seria pieców NANO DRIVE charakteryzuje się najwyższą wydajnością i elastycznością produkcji, oraz bezpieczeństwem pracy. Ich obsługa jest prosta i intuicyjna PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO DRIVE:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie pole

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 40xGN1/1 lub 20xGN2/1- manualny - kod 219102

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 40xGN1/1 lub 20xGN2/1- manualny - kod 219102

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 40xGN1/1 lub 20xGN2/1 - manualny  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 20xGN1/1 lub 10xGN2/1- manualny - kod 219065

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 20xGN1/1 lub 10xGN2/1- manualny - kod 219065

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 20xGN1/1 lub 10xGN2/1 - manualny  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 12xGN1/1 lub 6xGN2/1- manualny - kod 219089

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 12xGN1/1 lub 6xGN2/1- manualny - kod 219089

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 12xGN1/1 lub 6xGN2/1- manualny  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji g

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO SCROLL 20xGN1/1- manualny - kod 219126

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO SCROLL 20xGN1/1- manualny - kod 219126

Piec konwekcyjno parowy GRAFEN NANO SCROLL 20xGN1/1- manualny  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powi

idź do sklepu
Piec konwekcyjno parowy grafen NANO SCROLL 12xGN1/1- manualny - kod 219140

Piec konwekcyjno parowy grafen NANO SCROLL 12xGN1/1- manualny - kod 219140

Piec konwekcyjno parowy Grafen NANO SCROLL 12xGN1/1- manualny  – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach– Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powi

idź do sklepu
Profesjonalny preparat do nabłyszczania i polerowania stali - KOD 979716

Profesjonalny preparat do nabłyszczania i polerowania stali - KOD 979716

Środek przeznaczony do mycia, pielęgnacji i konserwacji powierzchni urządzeń wykonanych ze stali szlachetnej Skutecznie usuwa tłusty brud, ślady palców oraz kurz Na umytych powierzchniach pozostawia delikatny połysk urządzenia oraz filtr ochronny, zapobiegający powstawaniu nalotów

idź do sklepu
BLACHA DO PIECZENIA ze stopu aluminium perferowaną z powłoką teflonową 600x400 - kod 808221

BLACHA DO PIECZENIA ze stopu aluminium perferowaną z powłoką teflonową 600x400 - kod 808221

Taca do pieczenia ze specjalnie formowanego stopu aluminium pokrytego nieprzywierającą powłoką silikonowąGładkie lub perforowane tace ze stopu aluminium, pokryte nieprzywierającą powłoką tefl onową, z otwartymi bokamiDOSKONAŁE ROZWIĄZANIE DO:– Pieczenia bagietek i bułek francuskich (600x400 mm)– Różnego rodzaju ciastek, brioszek, strudli, biszkoptów, porcjowanej pizzy i pieczywa typu focaccia w modelu 808238ZALETY:– Idealnie równe pieczenie dzięki mikroperforacji– Błyskawiczne pieczenie, nawet o 30% szybc

idź do sklepu
BLACHA DO BAGIETEK ze stopu aluminium 600x400 - kod 808238

BLACHA DO BAGIETEK ze stopu aluminium 600x400 - kod 808238

Taca do pieczenia ze specjalnie formowanego stopu aluminium pokrytego nieprzywierającą powłoką silikonowąGładkie lub perforowane tace ze stopu aluminium, pokryte nieprzywierającą powłoką tefl onową, z otwartymi bokamiDOSKONAŁE ROZWIĄZANIE DO:– Pieczenia bagietek i bułek francuskich (600x400 mm)– Różnego rodzaju ciastek, brioszek, strudli, biszkoptów, porcjowanej pizzy i pieczywa typu focaccia w modelu 808238ZALETY:– Idealnie równe pieczenie dzięki mikroperforacji– Błyskawiczne pieczenie, nawet o 30% szybc

idź do sklepu
RUSZT ZE STALI NIERDZEWNEJ 600x400- kod 801994

RUSZT ZE STALI NIERDZEWNEJ 600x400- kod 801994

Podkłady w formie rusztu ze stali nierdzewnej lub rusztu chromowanego do rozmaitych zastosowań. Sonda igłowa do pieczenia małych porcji lub pieczenia w torebkach próżniowychDOSKONAŁE ROZWIĄZANIE DO:– Blach pozycjonujących lub pojemników.– Pieczenia w torebkach próżniowychZALETY:– Mniejsza powierzchnia styku zapewnia równe pieczenie– Maksymalna precyzja dzięki sondzie igłowej dla doskonałego wypieczenia– Brak konieczności nadzoru lub podejmowania działań

idź do sklepu
RUSZT ZE STALI NIERDZEWNEJ GN 2/1- kod 801895

RUSZT ZE STALI NIERDZEWNEJ GN 2/1- kod 801895

Podkłady w formie rusztu ze stali nierdzewnej lub rusztu chromowanego do rozmaitych zastosowań. Sonda igłowa do pieczenia małych porcji lub pieczenia w torebkach próżniowychDOSKONAŁE ROZWIĄZANIE DO:– Blach pozycjonujących lub pojemników.– Pieczenia w torebkach próżniowychZALETY:– Mniejsza powierzchnia styku zapewnia równe pieczenie– Maksymalna precyzja dzięki sondzie igłowej dla doskonałego wypieczenia– Brak konieczności nadzoru lub podejmowania działań

idź do sklepu