ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
ZASTOSOWANIE • Schładzanie szokowe +90°C – +3°C • Zamrażanie szokowe +90°C – −18°C • Rozmrażanie −18°C – +3°C • 5-stopniowe spowolnione garowanie i wolne rozmrażanie • Powolne pieczenie w niskich temperaturach do +85°C • Utrzymywanie potrawy w temperaturze podawania +65°C OBSŁUGA • 7-calowy, kolorowy ekran pojemnościowy wysokiej rozdzielczości, ciekłokrystaliczny (LCD) z tranzystorami cienkowarstwowymi (TFT) i przełączaniem w obrębie płaszczyzny (IPS), z wyborem funkcji ekranu dotykowego Wszystkie procesy
• Połączenie trzech metod gotowania – nadmuch o mocy do 3 kW, konwekcja w temp. od 950 do 270 0 C oraz mikrofale o mocy do 2 kW • Funkcja odmrażania w kuchence mikrofalowej • Gotowanie ręczne z możliwością ustawienia aż 4 kroków w jednym cyklu • Programowalny z możliwością zapisania 1200 programów gotowania w sekwencji automatycznej (do 4 cykli), przypisując nazwę i dedykowaną ikonę OPERACJA • HD True-Touch™ 7“ w pełni konfigurowalny ekran dotykowy • Automatyczne wstępne podgrzewanie CZYSZCZENIE I KONSER
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Compact NABOO 101 - 10x GN 1/1WYPOSAŻENIE STANDARDOWE− Połączenie Wi-Fi− Automatyczny system myjący LCS wyposażony w 1 zbiornik z detergentem, 990 g− Sonda wielopunktowa ø3 mm− Gniazdo USB