Szczep przeznaczony do fermentacji cydru. Produkuje dużo owocowych estrów. Cydry fermentowane tym szczepem są niezwykle smaczne i ożywcze. Flokulacja: bardzo wysoka Stopień odfermentowania: wysoki Temperatura fermentacji: 12 - 28oC
Szczep dolnej fermentacji polecany do szerokiej gamy europejskich lagerów: Czech Pilzner, German Pils, Bock, Marzen, Munich Helles, Munich Dunkel i innych piw dolnej fermentacji.
Szczep przeznaczony do fermentacji cydru. Produkuje dużo owocowych estrów. Cydry fermentowane tym szczepem są niezwykle smaczne i ożywcze. Flokulacja: bardzo wysoka Stopień odfermentowania: wysoki Temperatura fermentacji: 12 - 28oC
Szczep dolnej fermentacji polecany do szerokiej gamy europejskich lagerów: Czech Pilzner, German Pils, Bock, Marzen, Munich Helles, Munich Dunkel i innych piw dolnej fermentacji.