SKŁADNIKI Zdrowy Lizak Mniam-Mniam o smaku ananasowymSkładniki: substancja słodząca: ksylitol; substancja wypełniająca: izomalt; naturalny aromat ananasowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C); barwnik: ekstrakt z papryki, kapsantyna, kapsorubina; suszony ananas (0,3 %); amid kwasu nikotynowego (niacyna); octan DL-alfa-tokoferylu (witamina E); glukonian cynku (cynk); D-pantotenian wapnia (kwas
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, woda, sól 4,9 %, olej rzepakowy, cukier, drożdże, substancje zagęszczające: guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik ziemniaczany, emulgatory: lecytyny, mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych; glukoza, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu; regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego. OPISRewelacyjna przekąska dla każdego łasucha. Delikatne, cienkie i chrupiące zadowolą podniebienie niejednego miłośnika paluszków. Receptura wytwarzania jest gwaran
SKŁADNIKIwoda, mączka MIGDAŁOWA, błonniki (z babki płesznik, bambusowy, jabłkowy), białko JAJA w proszku, sól, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu), NASIONA SEZAMU 1 %.OPISPieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1779 kJ/431 kcalTłuszcz - 38 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 gWęglowodany -
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego rodzaju potraw, np. kotletów mielonych czy sosó
SKŁADNIKImąka OWSIANA (bezglutenowa), mąka ryżowa, cukier kokosowy, inulina, karob, przyprawy korzenne 2,5 % (cynamon, goździki, kardamon, imbir), błonnik bambusowy, łuska babki jajowatej, dwuwinian potasu, wodorowęglan sodu, sól kłodawska.OPISMieszanka na ciastka korzenne bezglutenowe.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski.2. Dodaj jedno jajko i 200 g miękkiego masła.3. Zagnieć ciasto. Owiń folią spożywczą i włóż do lodówki na min. 1 godzinę. 4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma
SKŁADNIKIpłatki OWSIANE bezglutenowe 50 %, daktyle suszone, nasiona słonecznika, siemię lniane, figi suszone, banany suszone, truskawki liofilizowane 4 %.OPISMusli błonnikowe z truskawką to starannie skomponowana mieszanka płatków owsianych, owoców, nasion i truskawek liofilizowanych. 50 % owoców i nasion.Świetnie smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonała propozycja na syte i odżywcze śniadanie dla całej rodziny.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika
SKŁADNIKIpłatki OWSIANE bezglutenowe 50 %, daktyle suszone, ziarno słonecznika, czekolada gorzka bez dodatku cukru 6,5 % [miazga kakaowa 60 %, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], figa suszona, banan suszony, siemię lniane, czarna porzeczka liofilizowana 3,9 %. OPISMusli błonnikowe z czarną porzeczką to starannie skomponowana mieszanka płatków owsianych, owoców, nasion i czarnych porze
SKŁADNIKIziemniaki*, olej słonecznikowy*, dekstroza*, pieprz cayenne* (1,1 %), sól, papryka w proszku*, cebula w proszku*, czosnek*, pietruszka* (0,1 %), kwasy: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, przeciwutleniacze: ekstrakty z rozmarynu (wyciągi z rozmarynu)*, kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWyjątkowa uczta: są nie tylko smaczne i chrupiące, ale także przekonują niepowtarzalnym słodko-pikantnym smakiem. Chrupiące chipsy zostały wyśmienicie usmażone i uszlachetnione pikantną przypraw
SKŁADNIKIerytrytol (substancja słodząca), kakao 36 %, lecytyny (z rzepaku), cynamon, kardamon, sól himalajska, naturalne aromaty (waniliowy, pomarańczowy).OPISZawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA2 łyżeczki produktu zalać gorącym lub zimnym mlekiem i wymieszać.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 687 kJ/164 kcalTłuszcz - 8,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 gWęglowodany - 79 gw tym cukry - 0,6 galkohole wielowodorotlenow
SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza2. Wsyp mieszankę do miski3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek5.
SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza2. Wsyp mieszankę do miski3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek5. Wsadź do piekarnika na 80 minut6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w
SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.OPISOpakowanie wystarcza na 35 ciastek maślanych.Zawiera substancję słodzącą.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach5. Ciastka u
SKŁADNIKI mąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże.OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek. Idealna w diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp do miski2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza). Starannie wyrób ciasto3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 60 min. do wyrośnięcia4. Po tym cza
SKŁADNIKI pasta MIGDAŁOWA 59,3 %, czekolada gorzka 40,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, naturalne aromaty. Masa kakaowa min. 60 %. OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2393 kJ/572 kcal Tłuszcz: 47 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowoda
SKŁADNIKI sok z czerwonych winogron, sok jeżynowy, sok z czarnej jagody, esencja z kwiatem marakui (sok z czerwonych winogron, 0,1 % kwiat marakui), magnez, witamina B6.OPISSok wieloowocowy z esencją z kwiatem marakui, magnezem i witaminą B6. Idealny dla osób, które chcą zadbać o swój układ nerwowy!Magnez i witamina B6 przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego oraz pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego. Metabolizm to inaczej przemiana materii, czyli przetwarz