SKŁADNIKInieaktywne płatki drożdżowe 100 %. OPISPłatki drożdżowe to nieaktywna forma drożdży. Poddanie ich odpowiednim procesom sprawia, że mają one całkowicie inne właściwości niż drożdże piekarskie i suszone. W ten sposób powstaje produkt przypominający nieco bułkę tartą, o delikatnym, serowo-orzechowym smaku. Zadaniem płatków drożdżowych jest odtworzenie smaku charakterystycznego dla nabiału. Ich uniwersalność czyni je zamiennikiem parmezanu w kuchni włoskiej, elementem burgerów i past kanapkowych, czy
SKŁADNIKImąka ryżowa biała, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki OWSIANE bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże.OPISMieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Wsyp mieszankę do miski.2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.3. Zagnieć ciasto.4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30 - 40 ℃ na 90 mi
SKŁADNIKIdrożdże suszone nieaktywne 60 %, mąka ryżowa, substancja wiążąca: węglan wapnia, emulgator: lecytyny (ze słonecznika).OPISChrupki drożdżowe to bogate źródło witamin z grupy B i składników mineralnych oraz białka o wysokiej zawartości lizyny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.Idealny dodatek do zup, sosów, jogurtów. Smak umami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1424 kJ/340 kcalTłuszcz: 3,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 57 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 29 gBiałko
SKŁADNIKIksylitol (substancja słodząca), mąka ryżowa biała, mąka kokosowa, maranta trzcinowa, inulina, mąka MIGDAŁOWA, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: wodorowinian potasu, wodorowęglan sodu), naturalny aromat waniliowy, sól morska.OPISMieszanka do wypieku tradycyjnej babki. Receptura mieszanki oparta jest na domowym przepisie. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. SPOSÓB PRZYG