Produkt wieprzowo wędzony , parzony. Składniki : mięso wieprzowe , mięso wołowe ( 94 g wieprzowiny i 10,5 wołowiny wykorzystano do wytworzenia 100 g produktu) ,sól, przyprawy i ekstrakty przypraw , przeciwutleniacze : kwas askorbinowy, askorbinian sodu; substancja konserwująca : azotyn sodu. Produkt w jelicie wieprzowym. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1146 kJ/276kcal; tłuszcz: 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,6g; węglowodany: 0,5g w tym cukry: <0,5g; białko:19g; sól: 2g. W
Produkt wieprzowy wędzony, parzony. Składniki: mięso wieprzowe 80%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik grochowy, stabilizator: polifosforany, pieprz czarny, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy,ekstrakty przypraw, aromaty,ekstrakt drożdży, przeciwutleniacz: kwas izoaskorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca :azotyn sodu. Produkt w jelicie wieprzowym. Pakowana w atmosferze ochronnej. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1029kJ/2
Produkt wieprzowy wędzony, pieczony. (107g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1140kj/275kcal; wartość energetyczna: tłuszcz: 21g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,2g; węglowadany: 1,6g w tym cukry: 0,9g; białko: 19g; sól 2g. Przechowywać w temp. od 2°C do 6°C. waga sztuki: 0,6kg
Produkt wieprzowy parzony, wędzony. mięso wieprzowe (100 g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) Produkt w jelicie baranim. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 663kj/159 kcal; wartość energetyczna: tłuszcz: 8,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3g; węglowadany: 1g w tym cukry: 0,6g; białko: 19 g; sól 2,3g. Przechowywać w temp. od 2°C do 6°C waga sztuki: 1,3kg
Wszystkie nasze Pasztety to mięsne, wieprzowe wyroby wzbogacone o liczne dodatki i aromatyczne przyprawy. Są one pieczone w drewnianych foremkach. Wątroba wieprzowa, oryginalne przyprawy, stopień rozdrobnienia w Pasztecie z Podlaskiej Chaty sprawiają, że najbardziej ze wszystkich przypomina pasztetpieczony w domu. Produkt wieprzowy pieczony Składniki: mięso wieprzowe 75%, tłuszcz wieprzowy,wątroba wieprzowa , mąkapszenna (gluten), przyprawy(czosnek, pieprz czarny, papryka, gałka muszkatołowa, kolendra, im
Produkt wieprzowy wędzony,parzony. Składniki: mięso wieprzowe ( 105 g wykorzystano do wytworzenia 100 g produktu ), sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy ( gorczyca ) , białka roślinne ( rzepak,kukurydza) , pietruszka suszona, aromaty, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, ekstrakt drożdży, glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w jelicie wieprzowym. Pakowany w atmosferze ochronnej. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1010kJ /242kcal; tłuszcz: 18g w tym kwasy tłu
Produkt wieprzowy surowy, wędzony. Szynka z zubrówką:- Wędzonka surowa otrzymana z szynki wieprzowej- Wędzona zimnym dymem w folii celulozowej pod która widocznajest trawa żubrówka. Dodatek trawy żubrowej nadaje szyncecharakterystyczny smak i zapach. Wyczuwalny jest również zapach dymuwędzarniczego.- Powierzchnia przekroju jest wilgotna, konsystencja lekko ciągnąca. Składniki: mięso wieprzowe - szynka -77%, woda, sól, glukoza, maltodekstryna, białko sojowe, stabilizator: trifosforan, wzmacniacz smaku: gl
Produkt wieprzowy, wędzony tradycyjnie. Składniki: mięso wieprzowe-szynka (117g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu), sól, czosnek, majeranek, pieprz czarny, jałowiec, kolendra, ziele angielskie, hyzop, tymianek, liść laurowy, cząber górski, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w siatce wędliniarskiej - osłonce niejadalnej. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 582kJ/138kcal; tłuszcz: 4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6g; węglowodany:0,6g w tym cukry: <0,5g; biał
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana parzona , wędzona Produkt przeznaczony dla dzieci. Składniki: mięso wieprzowe 82%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik grochowy , stabilizator:polifosforany, wzmacniacz smaku : glutaminian monosodowy,przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty, ekstrakt drożdży, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca : azotyn sodu. Produkt w jelicie baranim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Wartość odżywcza w 100g pr
Produkt wieprzowy parzony, wędzony. Składniki: mięso wieprzowe (118g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) sól, czosnek suszony, cukier, przyprawy (w zmiennych proporcjach), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy , rybonukleotydy disodowe; ekstrakty drożdżowe, aromaty(seler) ,regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; skrobia, białka mleka(laktoza) , białko wieprzowe,substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, tłu
Produkt wieprzowy wędzony, parzony, suszony. (120g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) Produkt w jelicie wołowym. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 934kj/224kcal; wartość energetyczna: tłuszcz: 14g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6g; węglowadany: 1g w tym cukry: 0,7g; białko: 22g; sól 2,2g. Przechowywać w temp. od 2°C do 6°C. waga sztuki: 0,4kg
Produkt wieprzowy wędzony, parzony, suszony. (130g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) Produkt w jelicie wieprzowym. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 785kj/188kcal; wartość energetyczna: tłuszcz: 9,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7g; węglowadany: 1,3g w tym cukry: 0,9g; białko: 24g; sól 2,2g. Przechowywać w temp. od 2°C do 6°C. waga sztuki: 0,25kg Kiełbasa krakowska sucha Wszystkim miłośnikom wyrobów wędliniarskich produkowanych według tradycyjnych i sprawdzonych receptu
Produkt wieprzowy parzony,wędzony Składniki: mięso wieprzowe (120g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu), sól ,błonnik grochowy, wzmacniacze smaku :glutaminian monosodowy, rybonukleotydy disodowe, ekstrakty drożdży ; przyprawy(gorczyca), ocet spirytusowy, cukier, dekstroza, regulator kwasowości:kwas cytrynowy, przeciwutleniacz :izoaskorbinian sodu, aromaty, substancja konserwująca : azotyn sodu . Produkt w jelicie wieprzowym. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1137kJ/273kcal; tłus
Co znajdziesz w środku paczki ? 1. Szynka wiejska z tłuszczykiem 0,3 kg - Kliknij i zobacz produkt. 2. Polędwica z Podlaskiej Chaty 0,3 kg - Kliknij i zobacz produkt. 3. Boczek Premium 0,3 kg - Kliknij i zobacz produkt 4. Królewski Specjał 0,1 kg - Klikij i zobacz produkt 5. Krolewska Wołowina 0,1 Kg - Klikij i zobacz produkt 6. Szynka Wiejska 0,3 kg - Klikij i zobacz produkt 7. Polędwica ze Strychu 0,3 Kg - Klikij i zobacz produkt 8. Polędwica Wiejska 0,3 kg - Klikij i zobacz produkt 9. Kiełbasa Zbója
Produkt wieprzowy parzony, wędzony Składniki: mięso wieprzowe - schab (117g wykorzystano do wytworzenia 100g produktu) , sól,czosnek, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, substancja konserwująca: azotyn sodu Produkt w siatce wędliniarskiej - osłonce niejadalnej. Pakowano próżniowo. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 663 kJ/158kcal; tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,1g; węglowodany:0,7g w tym cukry:< 0,5g; białko: 25g;sól: 3,5g. waga sztuki (