Grafen.com oferuje wyposażenie do restauracji sprzedając urządzenia tylko najwyższej jakości. W ofercie znajdziesz m.in kuchnie gazowe, piece do pizzy i mnóstwo innych przydatnych urządzeń, które bardzo ułatwią ci pracę w restauracji.
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 36 kg +90/-18°C - 24 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 25 kg +90/-18°C - 16 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłęb
Piec wielozadaniowy konwekcyjno-parowy marki Lainox z serii NABOO gazowy z bezpośrednim natryskiem o pojemności 6xGN1/1. TRYBY GOTOWANIA • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu • Gotowanie ręczne w 3 trybach – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC – tryb parowy w zakr
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 12 kg +90/-18°C - 8 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębi
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 8 kg +90/-18°C - 5 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębie
Schładzanie szokowe: +90/+3°C Głębokie mrożenie: +90/-18°C Wydajność na cykl: +90/+3°C - 8 kg +90/-18°C - 5 kg Schładzarko-zmrażarki szokowe New Chill - wersja S − Urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw − Obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Wewnętrzny panel z wentylatorami na zawiasach ułatwiający dokładniejsze czyszczenie komory − Zaokrąglone narożniki komory dla łatwego czyszczenia − Dno z wgłębie
*Miesiarka spiralna GRAFEN z wyjmowaną dzieżą 48 L, ze zmienną prędkością - kod 222386*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Unoszona głowica i wyjmowana dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN z wyjmowaną dzieżą 41 L, ze zmienną prędkością - kod 222379*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Unoszona głowica i wyjmowana dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN z wyjmowaną dzieżą 32 L, ze zmienną prędkością - kod 222362*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Unoszona głowica i wyjmowana dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN z wyjmowaną dzieżą 22 L, ze zmienną prędkością - kod 222355*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Unoszona głowica i wyjmowana dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN ze stałą dzieżą 60 L, ze zmienną prędkością - kod 222331*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Stała głowica i dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN ze stałą dzieżą 48 L, ze zmienną prędkością - kod 222324*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Stała głowica i dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN ze stałą dzieżą 41 L, ze zmienną prędkością - kod 222317*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Stała głowica i dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
*Miesiarka spiralna GRAFEN ze stałą dzieżą 22 L, ze zmienną prędkością - kod 222287*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Stała głowica i dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
Urządzenia przeznaczone do obróbki wyrośniętego ciasta na pizzę. *Służy do przygotowania porcji sprasowanego ciasta o średnicy nawet do 500 mm*, w zależności od docelowej grubości i ilości ciasta, z krawędzią lub bez. Dzięki automatycznej pracy możliwe jest przygotowanie dużej ilości podkładów. − System zimnego prasowania ciasta na podkład do pizzy nie powoduje zmian w strukturze i konsystencji ciasta − System prasowania chroniony patentem – dzięki niemu sprasowane ciasto jest tak delikatne jak robione je