Barwnik w żelu Opakowanie: Jedno opakowanie zawiera 20 gram barwnika Zastosowanie: Gł wne przeznaczenie: Marcepan, Masy Cukrowe i Solne, Śmietana (w tym kremy niskotłuszczowe), Karmelki, Lukry, Styl Angielski. Ponadto: aplikacje wodnorozpuszczalne - ciasta, dżemy, galaretki, lody, napoje i alkohole. Zalety barwnik w w Żelu: Łatwość wrabiania w masy cukiernicze dzięki niskiej zawartości wody, Postać płynnego żelu ułatwia dozowanie i zmniejsza możliwość rozlania czy rozsypania
Barwnik w żelu Opakowanie: Jedno opakowanie zawiera 20 gram barwnika Zastosowanie: Gł wne przeznaczenie: Marcepan, Masy Cukrowe i Solne, Śmietana (w tym kremy niskotłuszczowe), Karmelki, Lukry, Styl Angielski. Ponadto: aplikacje wodnorozpuszczalne - ciasta, dżemy, galaretki, lody, napoje i alkohole. Zalety barwnik w w Żelu: Łatwość wrabiania w masy cukiernicze dzięki niskiej zawartości wody, Postać płynnego żelu ułatwia dozowanie i zmniejsza możliwość rozlania czy rozsypani
Metaliczna farba to doskonałe narzędzie, kt re pozwoli Waszym dekoracjom nadać luksusowy wygląd. Farba przystosowana jest do pracy z pędzelkiem, zapewnia idealne krycie już przy jednej warstwie. Z powodzeniem można malować nią zar wno masę cukrową, lukier, marcepan, jak i czekoladę. Pojemność: 18 ml Składniki: Woda, cukier, syrop kukurydziany, krzemian glinowo-potasowy E555, barwniki: E172, E150d , aromat, olej roślinny rzepakowy, emulgator, glinka biała spożywcza, aromar, mleczan sodu E325,
TUSZ JADALNY Ż ŁTY - YELLOW DO DRUKAREK Wysokiej jakości tusze do napełniania drukarek z systemem CISS oraz kartridży. Piękne żywe kolory wydruku na opłatku oraz papierze cukrowym. Pojemność : 100ml Skład : woda demineralizowana, gliceryna E422, regulator kwasowości E330, sorbinian potasu E202, emulgator E433 Barwnik: tartrazyna E102 Dawkowanie: Dekoracje, powłoki i nadzienia - 3g/1kg masy Stosowanie: Stosować w temp. 18-25 C Produkt nie przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
TUSZ JADALNY CZERWONY - MAGENTA DO DRUKAREK Wysokiej jakości tusze do napełniania drukarek z systemem CISS oraz kartridży. Piękne żywe kolory wydruku na opłatku oraz papierze cukrowym. Pojemność : 100ml Skład : woda demineralizowana, gliceryna E422, regulator kwasowości E330, sorbinian potasu E202, emulgator EE433 Barwnik: azorubina E 122 Dawkowanie: Dekoracje, powłoki i nadzienia - 3g/1kg masy Stosowanie: Stosować w temp. 18-25 C Produkt nie przeznaczony do bezpośredniego spożyc
TUSZ JADALNY NIEBIESKI - CYAN DO DRUKAREK Wysokiej jakości tusze do napełniania drukarek z systemem CISS oraz kartridży. Piękne żywe kolory wydruku na opłatku oraz papierze cukrowym. Pojemność : 100ml Skład : woda demineralizowana, gliceryna E422, regulator kwasowości E330, sorbinian potasu E202, emulgator E433 Barwnik: błękit brylantowy E 133 Dawkowanie: Dekoracje, powłoki i nadzienia - 3g/1kg masy Stosowanie: Stosować w temp. 18-25 C Produkt nie przeznaczony do bezpośredniego s
TUSZ JADALNY CZARNY - BLACK DO DRUKAREK Wysokiej jakości tusze do napełniania drukarek z systemem CISS oraz kartridży. Piękne żywe kolory wydruku na opłatku oraz papierze cukrowym. Pojemność : 100ml Skład : woda demineralizowana, gliceryna E422, regulator kwasowości E330, sorbinian potasu E202, emulgator E433 Barwnik: czerń E151, ż łcień pomarańczowa E110, błękit brylantowy E133, azorubina E122, tatrazyna E102 Dawkowanie: Dekoracje, powłoki i nadzienia - 3g/1kg masy Stosowanie: St
Izomalt E953 Niskokaloryczny środek słodzący o niskiej higroskopijności łatwo krystalizujący. Daje dobrą klarowność, zapobiega lepieniu się cukierk w oraz umożliwia długi okres przechowywania. Idealny do dekoracji ciągnionych i ozdabiania artystycznego. Spos b użycia: Temperatura topnienia 180 C. Rozpuść (bez dodawania płyn w) suche granulki w niewielkim naczyniu metalowym, bezpośrednio nad płomieniem lub w mikrofal wce (w naczyniu, kt re wytrzyma temperaturę topnienianp. silikonow
Białko w proszku jest produktem uzyskanym w procesie odwodnienia odseparowanego z treści całego jaja białka, w wyniku uzyskuje się p łprodukt odpowiadający parametrom świeżego białka, jednak o masie ośmiokrotnie mniejszej. Dzięki temu uzyskujemy produkt łatwy do przechowywania i transportu, z długim terminem przydatności, a transport i przechowywanie nie wymaga warunk w chłodniczych. Spos b użycia: produkt wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9. Zalety: wygodne w użyciu oraz przechowaniu zacho
Tiul w proszku neutralny do dowolnego barwienia Zastosowanie: do dekoracji tort w, ciast, piernik w, monoporcji i innych. Składniki: emulgator, hypromeloza E464, monoglicerydy kwas w tłuszczowych E471, skrobia ziemniaczana, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu E392, maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330 Spos b użycia: do 100 ml zimnej wody dodać 6-10g produktu, blendować około 3min. Gotową masę wyłożyć na zimną patelnię lub matę silikonową. R wno rozprowadzić. Pa
Tiul w proszku złoty Zastosowanie: do dekoracji tort w, ciast, piernik w, monoporcji i innych. Składniki: emulgator, hypromeloza E464, monoglicerydy kwas w tłuszczowych E471, skrobia ziemniaczana, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu E392, maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330, barwnik: tlenek żelaza E172, krzemian glinowo-potasowy E555 Spos b użycia: do 100 ml zimnej wody dodać 6-10g produktu, blendować około 3min. Gotową masę wyłożyć na zimną patelnię lub matę s
Barwnik w proszku do aerografu oraz ręcznego malowania INDYGOTYNA E132 Zastosowanie: Barwniki w proszku mają szerokie zastosowanie we wszystkich aplikacjach wodno-rozpuszczalnych. Dlatego nadają się do wszystkich mas zawierających wodę, m.in.: śmietana, galaretki, lody, masy cukrowe i solne, marcepan, wata cukrowa. Dozowanie: W przypadku używania wag laboratoryjnych, należy na małej ilości produktu, stopniowo dodając barwnik uzyskać poszukiwany kolor. Dla płyn w, (napoje, soki, galaretki, d
Barwnik w płynie do aerografu, na bazie wody. Stosowany do dekoracji powierzchni krem w i wyrob w pieczonych. Doskonale nadają się do napylania za pomocą aerograf w, pozostawiając intensywne i żywe wybarwienia. Barwniki w płynie nadają się r wneż do barwienia lod w, napoj w i sok w, marmolad i nadzień owocowych. INDYGOTYNA E132 CZERŃ BRYLANTOWA E151 Pojemność 135ml. Przed użyciem przy pomocy aerografu, wstrząsnąć i wlewać niewielkie ilości do pistoletu lub dodać do barwionej mieszanki i
Barwnik w żelu Opakowanie: Jedno opakowanie zawiera 20 gram barwnika Zastosowanie: Gł wne przeznaczenie: Marcepan, Masy Cukrowe i Solne, Śmietana (w tym kremy niskotłuszczowe), Karmelki, Lukry, Styl Angielski. Ponadto: aplikacje wodnorozpuszczalne - ciasta, dżemy, galaretki, lody, napoje i alkohole. Zalety barwnik w w Żelu: Łatwość wrabiania w masy cukiernicze dzięki niskiej zawartości wody, Postać płynnego żelu ułatwia dozowanie i zmniejsza możliwość rozlania czy rozsypania
ZESTAW AEROGRAF Z KOMPRESOREM Wygodny pistolet idealnie leży w dłoni odwzorowując nawet najmniejszy ruch nadgarstkiem. Wyposażony w uniwersalną igłę 0,2mm-0,6mm, z 20ml i 40ml zasobnikiem. Wbudowany kompresor posiada trzy opcje pracy, od bardzo delikatnego natrysku po bardzo intensywny. Eliminuje skoki ciśnienia i zapewnia pewną pracę. INSTRUKCJA MINI KOMPRESORA WSTĘP: Kompresor wykonany został ze specjalnego materiału, typ konstrukcji bezcylindryczny i bezolejowy. Bezolejowy kompresor g