Food Colours

Barwnik płynny fiolet 135ml

Barwnik płynny fiolet 135ml

Barwnik w płynie do aerografu, na bazie wody. Stosowany do dekoracji powierzchni krem w i wyrob w pieczonych. Do aerografu, na bazie wody. Stosowany do dekoracji powierzchni krem w i wyrob w pieczonych. Doskonale nadają się do napylania za pomocą aerograf w, pozostawiając intensywne i żywe wybarwienia. Barwniki w płynie nadają się r wneż do barwienia lod w, napoj w i sok w, marmolad i nadzień owocowych. AZORUBINA E122 BŁĘKIT BRYLANTOWY E13 Pojemność 135ml. Przed użyciem przy pomocy

idź do sklepu
Barwnik w proszku perłowy MIEDZIANY Metallic Dust New Copper do aerografu i ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku perłowy MIEDZIANY Metallic Dust New Copper do aerografu i ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku do aerografu i ręcznego dekorowania Do stosowania w żywności Dekorowanie powierzchni i masy: tort w, krem w, galaretek i żeli, form do pralin, czekolady, marcepan w i dekoracji cukrowych oraz ręcznego malowania Nowa receptura, nie zawiera E171 (dwutlenek tytanu) KRZEMIAN GLINOWO-POTASOWY E555 TLENEK ŻELAZA E172 Dozowanie: Dla barwnik w do ręcznego dekorowania : Nanieść wybrany kolor na powierzchnię kremu, formy do czekolady, galaretki. Rozpylać można np.: pstryk

idź do sklepu
Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych FIOLETOWY 18ml

Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych FIOLETOWY 18ml

Barwnik do czekolady na bazie oleju roślinnego oraz lecytyny Intensywność koloru uzależniona od aplikacji. Do barwienia białej czekolady oraz krem w na bazie masła i innych tłuszczy. Pozwala temperować czekoladę. Produkt jest w formie płynnej i nie wymaga wcześniejszej obr bki, wystarczy dodać go do płynnej czekolady bądź masy i wymieszać. Składniki: olej roślinny, E476, E433, E392, lecytyna sojowa E322, barwnik: azorubina E122, błękit brylantowy E133 Pojemność: 18ml

idź do sklepu
Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych POMARAŃCZOWY 18ml

Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych POMARAŃCZOWY 18ml

Barwnik do czekoladynbsp;na bazie oleju roślinnego oraz lecytyny Intensywność koloru uzależniona od aplikacji. Do barwienia białej czekolady oraz krem w na bazie masła i innych tłuszczy. Pozwala temperować czekoladę. Produkt jest w formie płynnej i nie wymaga wcześniejszej obr bki, wystarczy dodać go do płynnej czekolady bądź masy i wymieszać. Składniki: olej roślinny, E476, E433, E392, lecytyna sojowa E322, barwniki: E110 ż łcień pomarańczowa, E129 czerwień allura Pojemno

idź do sklepu
Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych RÓŻOWY 18ml

Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych RÓŻOWY 18ml

Barwnik do czekolady na bazie oleju roślinnego oraz lecytyny Intensywność koloru uzależniona od aplikacji. Do barwienia białej czekolady oraz krem w na bazie masła i innych tłuszczy. Pozwala temperować czekoladę. Produkt jest w formie płynnej i nie wymaga wcześniejszej obr bki, wystarczy dodać go do płynnej czekolady bądź masy i wymieszać. Składniki: olej roślinny, E476, E433, E392, lecytyna sojowa E322, barwnik: azorubina E122 Pojemność: 18ml

idź do sklepu