Food Colours

Barwnik w proszku perłowy ZŁOTY New Gold Shimmering do ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku perłowy ZŁOTY New Gold Shimmering do ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku do ręcznego malowania KRZEMIAN GLINOWO-POTASOWY E555 TLENEK ŻELAZA E172 Do stosowania w dekoracji Dekorowanie powierzchni i masy: tort w, krem w, galaretek i żeli, form do pralin, czekolady, marcepan w i dekoracji cukrowych oraz ręcznego malowania Dozowanie: Dla barwnik w do ręcznego dekorowania : Nanieść wybrany kolor na powierzchnię kremu, formy do czekolady, galaretki. Rozpylać można np.: pstrykając w pędzelek z barwnikiem, delikatnie dmuchając na czubek noża

idź do sklepu
Barwnik w żelu Power Gel LILIOWY - TEMPTING LILY 20g

Barwnik w żelu Power Gel LILIOWY - TEMPTING LILY 20g

Barwnik w żelu Opakowanie: Jedno opakowanie zawiera 20 gram barwnika Zastosowanie: Gł wne przeznaczenie: Marcepan, Masy Cukrowe i Solne, Śmietana (w tym kremy niskotłuszczowe), Karmelki, Lukry, Styl Angielski. Ponadto: aplikacje wodnorozpuszczalne - ciasta, dżemy, galaretki, lody, napoje i alkohole. Zalety barwnik w w Żelu: Łatwość wrabiania w masy cukiernicze dzięki niskiej zawartości wody, Postać płynnego żelu ułatwia dozowanie i zmniejsza możliwość rozlania czy rozsypania

idź do sklepu
Polewa czekoladowa drip cake ZŁOTA Gold 100g

Polewa czekoladowa drip cake ZŁOTA Gold 100g

Gold Natural Drip to modna, zastygająca polewa do dekorowania ciast, monoporcji itp. Z jej pomocą uzyskasz efektowny efekt kapiącej kropli na brzegach tortu. Dostępny w szerokiej gamie kolorystycznej, z wygodnym dozownikiem do precyzyjnej aplikacji. Wyr żnia się przyjemnym, czekoladowym smakiem. Przed użyciem ogrzać butelkę w łaźni wodnej i wstrząsnąć w celu wymieszania. Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Wyprodukowane w Polsce. Produkt polecany dla początkujących i zaawansowanych pasj

idź do sklepu
Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych CZERWONY 18ml

Barwnik płynny do czekolady i mas tłustych CZERWONY 18ml

Barwnik do czekolady na bazie oleju roślinnego oraz lecytyny Intensywność koloru uzależniona od aplikacji. Do barwienia białej czekolady oraz krem w na bazie masła i innych tłuszczy. Pozwala temperować czekoladę. Produkt jest w formie płynnej i nie wymaga wcześniejszej obr bki, wystarczy dodać go do płynnej czekolady bądź masy i wymieszać. Składniki: olej roślinny, E476, E433, E392, lecytyna sojowa E322, barwnik: azorubina E122, czerwień allura E129 Pojemność: 18ml

idź do sklepu
Barwnik płynny różowy 135ml

Barwnik płynny różowy 135ml

Barwnik w płynie do aerografu, na bazie wody. Stosowany do dekoracji powierzchni krem w i wyrob w pieczonych. Doskonale nadają się do napylania za pomocą aerograf w, pozostawiając intensywne i żywe wybarwienia. Barwniki w płynie nadają się r wneż do barwienia lod w, napoj w i sok w, marmolad i nadzień owocowych. AZORUBINA E122 CZERŃ BRYLANTOWA E151 Pojemność 135ml. Przed użyciem przy pomocy aerografu, wstrząsnąć i wlewać niewielkie ilości do pistoletu lub dodać do barwionej mieszanki i w

idź do sklepu
Barwnik w proszku różowy 25g

Barwnik w proszku różowy 25g

Barwnik w proszku do aerografu oraz ręcznego malowania AZORUBINA E122 CZERŃ E151 Zastosowanie: Barwniki w proszku mają szerokie zastosowanie we wszystkich aplikacjach wodno-rozpuszczalnych. Dlatego nadają się do wszystkich mas zawierających wodę, m.in.: śmietana, galaretki, lody, masy cukrowe i solne, marcepan, wata cukrowa. Dozowanie: W przypadku używania wag laboratoryjnych, należy na małej ilości produktu, stopniowo dodając barwnik uzyskać poszukiwany kolor. Dla płyn w, (napoje, soki,

idź do sklepu
Barwnik w proszku perłowy ZŁOTY Metallic Dust New Gold do aerografu i ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku perłowy ZŁOTY Metallic Dust New Gold do aerografu i ręcznego dekorowania 20g

Barwnik w proszku do aerografu i ręcznego malowania KRZEMIAN GLINOWO-POTASOWY E555 TLENEK ŻELAZA E172 Nowa receptura, nie zawiera E171 (dwutlenek tytanu) Do stosowania w żywności Dekorowanie powierzchni i masy: tort w, krem w, galaretek i żeli, form do pralin, czekolady, marcepan w i dekoracji cukrowych oraz ręcznego malowania Dozowanie: Dla barwnik w do ręcznego dekorowania : Nanieść wybrany kolor na powierzchnię kremu, formy do czekolady, galaretki. Rozpylać można np.: pstrykaj

idź do sklepu
FREEZER SPRAY Zamrażacz do czekolady 400ml

FREEZER SPRAY Zamrażacz do czekolady 400ml

Zamrażacz do ozd b cukierniczych z czekolady, izomaltu. Pozwala usprawnić pracę nad wykonywaniem dekoracji, przyspieszając ich zastyganie. Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wymagające schłodzenia do dalszej pracy. Polecany do przygotowywania produkt w pokrywanych barwnikami o strukturze zamszu. Składniki: gaz nośny: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b). Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem światła. Pojemnik pod ciśnieniem. Chronić przed

idź do sklepu
Klej spożywczy w żelu 26g

Klej spożywczy w żelu 26g

Klej spożywczy w żelu do łączenia dekoracji cukrowych i lukru plastycznego. Skład: woda, s l sodowa karboksymetylocelulozy E466 substancje konserwujące: sorbinian potasu E202 regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330 Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu opakowanie zawiera 26g kleju w żelu

idź do sklepu
Syrop glukozowy 500g

Syrop glukozowy 500g

Glukoza cukiernicza w postaci syropu to wysokiej jakości dodatek niezbędny w cukiernictwie. Używa się jej do słodzenia (lub dosładzania, łącznie z cukrem) wielu produkt w spożywczych, np. lod w, wypiek w, sok w i napoj w. W cukiernictwie glukoza służy r wnież do produkcji masy cukrowej (zar wno tej najprostszej do obkładania tort w, jak i lukr w plastycznych do modelowania). Glukoza reguluje proces krystalizacji, co sprawia, że masa się nie kruszy. Można jej r wnież używać do uplastyczniania czekolady.

idź do sklepu
GLOSSY SPRAY Lakier nabłyszczający do dekoracji 100ml

GLOSSY SPRAY Lakier nabłyszczający do dekoracji 100ml

Spray na bazie szelaku stosowany do nabłyszczania wyrob w czekoladowych, cukrowych oraz krem w. Składniki: E943a, E944, E943b, E555, E904 Pojemność 100ml. Należy rozpylać w odległości 15-20 cm od wyrobu, zaczynając od bok w. Po użyciu, przeczyścić alkoholem zaw r sprayu.

idź do sklepu
GLICERYNA cukiernicza 60ml

GLICERYNA cukiernicza 60ml

Gliceryna cukiernicza E422 99% Gliceryna, będąc rozpuszczalnikiem tłuszczy roślinnych, znajduje zastosowanie w cukiernictwie do odtworzenia konsystencji wyschniętych barwnik w przywracając im gładką strukturę żelu. Jest ona r wnież jednym ze składnik w masy plastycznej. Jej niewielki dodatek pomaga uzyskać (lub w przypadku masy pozostałej z poprzednich projekt w odtworzyć) plastyczność i wilgotność masy. 60ml

idź do sklepu
Barwnik w żelu ZŁOTY NEW GOLD 35g

Barwnik w żelu ZŁOTY NEW GOLD 35g

Barwnik w żelu Opakowanie: Jedno opakowanie zawiera 35 gram barwnika Zastosowanie: Gł wne przeznaczenie: barwienie polew żelowych, glazury, piping gelu Może posłużyć jako farbka do malowania, żel nie zasycha. Barwnik należy dodawać w małych ilościach, na przykład wykałaczką, aż do uzyskania pożądanego koloru. Składniki: glicerol E422, woda, krzemian glinowo-potasowy E555, barwnik: tlenek żelaza E172, substancja zagęszczająca dwutlenek krzemu E551, aromat, klej cukrowy CMC, emulg

idź do sklepu
Barwnik w proszku żółty słoneczny 25g

Barwnik w proszku żółty słoneczny 25g

Barwnik w proszku do aerografu oraz ręcznego malowania TARTRAZYNA E102 Zastosowanie: Barwniki w proszku mają szerokie zastosowanie we wszystkich aplikacjach wodno-rozpuszczalnych. Dlatego nadają się do wszystkich mas zawierających wodę, m.in.: śmietana, galaretki, lody, masy cukrowe i solne, marcepan, wata cukrowa. Dozowanie: W przypadku używania wag laboratoryjnych, należy na małej ilości produktu, stopniowo dodając barwnik uzyskać poszukiwany kolor. Dla płyn w, (napoje, soki, galaretki,

idź do sklepu
Barwnik w proszku bordowy 25g

Barwnik w proszku bordowy 25g

Barwnik w proszku do aerografu oraz ręcznego malowania AZORUBINA E122 TLENEK ŻELAZA E172 BRĄZ HT E155 Do stosowania w żywności Dekorowanie powierzchni i masy: tort w, krem w, galaretek i żeli, form do pralin, czekolady, marcepan w i dekoracji cukrowych oraz ręcznego malowania Dozowanie: Dla barwnik w do ręcznego dekorowania : Nanieść wybrany kolor na powierzchnię kremu, formy do czekolady, galaretki. Rozpylać można np.: pstrykając w pędzelek z barwnikiem, delikatnie dmuchając na c

idź do sklepu